20 / 04 / 2024

TEKZEN 2 yeni mağaza açıyor!

TEKZEN 2 yeni mağaza açıyor!

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli ilk yapı marketi TEKZEN, Şubat ayında Kırıkkale ve Afyon’da iki yeni mağaza açmaya hazırlanıyor. TEKZEN; yeni mağazalarının açılışını özel fırsat ve indirimlerle kutluyor.





Türkiye’nin her ilinde var olmak arzusuyla yola çıkan Tekzen; Kırıkkale ve Afyon’da açacağı mağazalarıyla bu hedefine bir adım daha yaklaşıyor.


Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri ünvanını elinde bulunduran TEKZEN, Kırıkkale ve Afyon da açmaya hazırlandığı yeni mağazalarıyla 51. ilde 101. mağazaya ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor.


Yapı market sektörünün lider markaları arasındaki yerini pekiştiren TEKZEN, Kırıkkale Makro AVM içerisinde bin 400 metrekarelik bir alana yayılan yeni mağazasının açılışını 20 Şubat’ta gerçekleştirecek. TEKZEN Yapı Marketleri, 20 Şubat – 31 Mart tarihleri arasında açılışa özel indirimleriyle de yüzleri güldürmeyi amaçlıyor.


Afyon Zeyland AVM içerisinde yer alan şubesini, yeni lokasyonu olan Afyon Afium AVM’ye taşıyan yapı market sektörünün en büyük satış alanına sahip markası TEKZEN;  iki bin 500 metrekare satış alanına sahip mağazasında 27 Şubat’tan itibaren hizmet vermeye başlayacak. Müşterilerini yeni mağazasında karşılayacak olan TEKZEN’in açılışa özel indirimleri Afyon mağazasında da 27 Şubat – 31 Mart tarihleri arasında devam edecek.


Anadolu’nun en yaygın yapı market zinciri olma özelliği taşıyan TEKZEN; yeni mağazalarının açılışını özel fırsat ve indirimlerle kutluyor. Açılışa özel fırsatlar hakkında bilgi almak ve TEKZEN’in yıl içerisindeki fırsatlarını incelemek istiyorsanız www.fb.com/tekzenturkiye ve Twitter’dan @tekzenturkiye hesaplarını takip edebilirsiniz. Ayrıca 7/24 hizmet veren 444 8 596 çağrı merkeziyle iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.



Geri Dön