28 / 03 / 2024

İspark, Kadıköy’e dönme dolap otopark inşa edecek!

İspark, Kadıköy’e dönme dolap otopark inşa edecek!

İstanbul’ un en büyük sorunlarının başında gelen otopark sorununa çözüm arayışında olan İspark, dünyadaki otopark teknolojilerini yakından izliyor. İspark, Kadıköy’e dönme dolap otopark inşa edecek...



İspark, otopark kapasitesi yetersiz olan alanlarda en verimli sonuç alabileceği teknolojik otoparkları hayata geçirmeye devam ediyor. 


İstanbul’un en büyük sorunlarının başında gelen otopark sorununa çözüm arayışında olan İspark, dünyadaki otopark teknolojilerini yakından izliyor. Carlift, combilift, dönme dolap gibi otopark teknolojilerini hizmete sunan İspark son olarak yatay dönme dolap otoparkı Kadıköy Açık Otoparkı’nda hizmete sokmaya hazırlanıyor. 12 araç kapasiteli yatay dönme dolap otopark sistemi diğer otoparklarda da kademeli olarak hizmete girecek. İspark yetkilileri, 24 araç kapasiteli yatay dönme dolap otoparklarla ilgili çalışmaların sürdüğünü kaydetti. Elektromekanik mobil yatay polipark sistemiyle sürücüler araçlarını kendileri park edebilecek. Daha seri araç park etme ve çıkış yapabilme özelliklerine sahip olan yeni otopark sisteminde 45 saniyede 6 aracın aynı anda parklanabilme ve araç verebilme avantajına sahip olduğu belirtildi. 


Akşam Gazetesi 


Geri Dön