18 / 04 / 2024

İşsizlere müjde! THY yetiştirmek için ikinci pilot alımı yapacak

İşsizlere müjde! THY yetiştirmek için ikinci pilot alımı yapacak

Türkiye’nin en önemli markalarından biri olan Türk Hava Yolları (THY), gelecek hedefleri ile birlikte ihtiyaç duyacağı yeni pilot adayı bireyleri bünyesine katmaya hazırlık yapıyor. İşte detaylar…



Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği’nden yapılmış olan açıklamaya göre, filosundaki 389 uçak ile birlikte dünyanın en büyük dokuzuncu hava yolu şirketi konumunda bulunan firma, resmi insan kaynakları sitesinde yer alan "kariyer.thy.com" aracılığı ile ikinci pilot adaylarını bünyesine katmak için de ilanlarını duyurdu.

İş ilana, 1 Ocak 1992 günü ve sonrasında doğan kişiler ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları başvurabilecek.

Uluslararası hava yolu şirketlerinin binlerce çalışan kişilerinin işine son verdiği Kovid-19 salgını zaman diliminde çalışan kaynağını koruyan Türk Hava Yolları, bu şekilde salgının negatif etkilerini olabilecek en kısa sürede atlatmış oldu.

Halihazırda 6 bine yakın pilotu ile birlikte operasyonlarını gerçekleştiren Türk Hava Yolları, yeni katılacak adaylara da dünyanın dört bir yanında olan eşsiz güzellikleri keşfetme, özel sağlık sigortası, kendilerine ve ayrıca aile üyelerine indirimli seyahat olanağı gibi ek ayrıcalıklar da sunuyor.

Aday başvuruşlarını değerlendirme süreci ve diğer koşullar hakkında detaylı bilgiye ise "http://careers.turkishairlines.com/kokpit-ekibi" adresinden ulaşabilirsiniz.

 İşsizlere müjde! THY yetiştirmek için ikinci pilot alımı yapacak


Geri Dön