23 / 04 / 2024

İst Marina Kartal teslim tarihi

 İst Marina Kartal teslim tarihi

Firma: DAP Yapı

Proje: İstmarina

62 bin 75 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen İst Marina Kartal teslim tarihi 36 ay sonra olması planlanıyor. İstanbul Anadolu yakası Kartal'da inşa edilen projede satışlar devam ediyor...



İst Marina Kartal teslim tarihi hakkında detaylara geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Projede; otel, marina, ticaret, konut, ofis, hastane, cami ve okul alanları yer alıyor.


Sosyal imkanları arasında; cafe, güvenlik, marina, spor alanları, yürüyüş yolları, restoran, otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu bulunan İstmarina'da banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. 


Arsa alanı 62 bin 75 metrekare olarak belirlenen İst Marina Kartal teslim tarihi 3 yıl sonra olması planlanıyor. Projenin ikinci etabında yer alan konutların satış sürecine başlandı. 


1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dairelerin bulunduğu Kartal İst Marina, 31 ila 38 katlı bloklardan meydana geliyor. 


İst Marina Kartal teslim tarihi 36 ay sonra olarak belirlendi. Proje,  DAP Yapı  tarafından İstanbul Anadolu yakası Kartal sahilinde yükseliyor. 


Telefon: 444 43 46

Web: www.istmarina.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön