24 / 04 / 2024

İstanbul 34 Danışmanlık Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!


İstanbul 34 Danışmanlık Gayrimenkul Anonim Şirketi 18 Aralık 2017'de 50 bin TL sermaye ile Gökhan Güler ve Ercan Altun ortaklığında kuruldu.



İstanbul 34 Danışmanlık Gayrimenkul Anonim Şirketi Gökhan Güler ve Ercan Altun ortaklığında 18 Aralık 2017'de 50 bin TL sermaye ile  kuruldu.

İstanbul 34 Danışmanlık Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek. b. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak, c.Her türlü emlak alım satım komisyonculugu yapmak. d. Her türlü Gayrimenkul yatırımları, alım ve satımları konusunda danısmanlık yapmak. Sirket yukarıda sayılan istigal mevzuu ile alakalı olarak ......ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön