18 / 04 / 2024

İstanbul Adoria Konutları'nın yüzde 85'i satıldı!

İstanbul Adoria Konutları'nın yüzde 85'i satıldı!

Yeşilyurt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yeşilyurt, Kurtköy'de hayata geçirdikleri Stili İstanbul Adoria projesinde toplam 199 konutun yer aldığı projemizde satışların yüzde 85'lik kısmını tamamladıklarını söyledi.



Yeşilyurt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yeşilyurt, Kurtköy'de hayata geçirdikleri Stili İstanbul Adoria projesindeki 1+1 konut tiplerinin özellikle torunlarına bakacak olan büyükanne ve büyükbabalar tarafından satın alındığını söyledi. Metin Yeşilyurt, "Toplam 199 konutun yer aldığı projemizde satışların yüzde 85'lik kısmını tamamladık. Projede, sektörde negatif bir algısı olan 1+1 konut tiplerinin olmasını özellikle istedik. Projelerimizde huzurlu ve güvenli aile yaşantısı en önemli önceliğimiz. 1+1 tipindeki konutları çocuklarına bakması için yakınında olmasını istediği anne ve babasına alan müşterilerimizin çokluğu dikkatimizi çekti. Büyükanne ve büyükbabalar da torunlarına bakmak için çocuklarına yakın olmayı tercih edince 1+1'lerin satışlarında gözle görülür bir artış yaşandı. Bunun yanı sıra akademisyen olan bir çiftimiz yine bu bölgede yükselen diğer projemizden aldıkları 1+1 tipindeki evlerini kütüphaneye çevirdi" dedi. 



Taraf


Haber Star Gazetesi'nde şu şekilder yer aldı;


Konut projelerindeki 1+1 evler uzun dönem gündemi meşgul eden konular arasında yer aldı.Projelerinde bu tipteki konutlara yer vermeyen firmalar olduğu gibi, yer veren ve ortaya çıkan sonuçtan mutlu olan firmalar da oldu. Yeşilyurt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yeşilyurt, Still İstanbul Adoria projesindeki 1+1 konut tiplerinin özellikle torunlarına bakacak olan büyükanne ve büyükbabalar ile kitap düşkünü kişiler tarafından tercih sebebi olduğunu söyledi. Metin Yeşilyurt toplam 199 konutun yer aldığı projelerinde satışların yüzde 85’lik kısmını tamamladıklarını belirterek “Projede, sektörde negatif bir algısı olan 1+1 konut tiplerinin olmasını özellikle istedik. 1+1 tipindeki konutları çocuklarına bakması için yakınında olmasını istediği anne ve babasına alan müşterilerimizin çokluğu dikkatimizi çekti. Bunun yanı sıra akademisyen olan bir çiftimiz yine bu bölgede yükselen diğer projemizden aldıkları 1+1 tipindeki evlerini kütüphaneye çevirdi” diye konuştu.


Star


Geri Dön