24 / 04 / 2024

İstanbul Defterdarlığı 'ndan kiralık 4 kantin!

İstanbul Defterdarlığı 'ndan kiralık 4 kantin!

İstanbul Defterdarlığı Sağlık Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren hastanelerdeki kantinleri kiraya vermek üzere ihale düzenledi.Kiraya verilecek olan Beykoz"daki Paşabahçe Devlet Hastanesi"nin 80 metrekarelik kantini iki yıllığına kiraya verilecek



 
İstanbul Defterdarlığı"ndan  kiralık 4 kantin!

İstanbul Defterdarlığı Sağlık Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren hastanelerdeki kantinleri kiraya vermek üzere ihale düzenledi.
Kiraya verilecek olan Beykoz"daki Paşabahçe Devlet Hastanesi"nin 80 metrekarelik kantini iki yıllığına kiraya verilecek. İmar planlarında arsa olarak görünen kantin için Defterdarlık, 225 bin TL toplam tahmini bedel, 67 bin 500 TL"de geçici teminat istiyor.
İhale 18Ekim 2010 tarihinde gerçekleştirilecek.
 
Kiraya verilecek ikinci kantin Maltepe Başıbüyük"teki Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi"nde bulunuyor. Üç yıllığına kiraya verilecek olan 110 metrekare büyüklükteki kantin için 220 bin TL tahmini bedel ve 66 bin TL geçici teminat istendi. Süreyyapaşa"da kiraya çıkarılan diğer kantin ise 65 metrekare büyüklükte. Burasını da üç yıllığına kiraya vermek isteyen Defterdarlık, tahmini bedeli 75 bin TL, geçici teminatı 22 bin 500 TL olarak tayin etti.
 
Yenimahalle Soğanlık"taki Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim Hastanesi"nin kiraya verilmek üzere ihaleye çıkarılan kantini 66 metrekare büyüklükte. Yine üç yıllığına kiraya çıkarılacak olan kantin için tahmini bedel 60 bin TL, geçici teminat 18 bin TL istendi. Beykoz harici tüm ihaleler 7 Ekim"de gerçekleştirilecek.

Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com
 
YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön