23 / 04 / 2024

İstanbul Havalimanı mağazaları yeni döneme hazır!

 İstanbul Havalimanı mağazaları yeni döneme hazır!

Dünyanın en büyük seyahat perakende alanlarından biri olan Unifree, İstanbul Havalimanı’ndaki tüm Duty Free alan işletmesini 25 yıllığına üstlendi.



Türkiye'de yaklaşık 1.2 milyar TL yatırımı bulunan, 2 bin kişiye istihdam sağlayan, binden fazla markasıyla ve dünyanın en büyük seyahat perakende alanlarından biri olan Unifree, İstanbul Havalimam’ndaki tüm Duty Free alan işletmesini 25 yıllığına üstlendi. 53 bin metrekarelik alana yayılan ve 29 Ekim 2018 tarihinden bu yana yeni havalimanında hizmet veren Unifree Dutyfree, havalimanının tam kapasite faaliyete geçeceği 6 Nisan tarihi itibanyla müşterilerini karşılamaya hazırlanıyor. İstanbul Havalimam’ndaki yolcu trafiğine ve taleplere hazır olduklarını belirten Unif-ree CEO’su Ali Şenher, yeni dönemi büyük bir heyecanla karşıladıklannm altını çizdi.

Mükemmel Hizmet

Ali Şenher şu açıklamayı yaptı: “Türk havacılık tarihinin en büyük taşınması olarak nitelendirdiğimiz 6 Nisan tarihi itibarıyla İstanbul Havalimanı’nda yepyeni bir döneme giriyoruz. Yolu, İstanbul Havalimanı’ndan geçecek olan tüm müşterilerimize erişmeyi; onlara, bu havalimanına yakışacak kusursuz hizmeti vermeyi hedefliyoruz” dedi. Şenher sözlerine şöyle devam etti: “İstanbul Ha-valimam’mn açıldığı 29 Ekim 2018 tarihinden bu vana aşamalı olarak faaliyete soktuğumuz Unifree Dutyfree mağazalarımızda, müşterilerimize sunduğumuz ürünleri ve onlann alışveriş deneyimlerini mükem-melleştirmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda ilk olarak müşterilerimizi odak noktamıza alma prensibimizden yola çıkarak ‘U First Misafir İlişkileri’ servisimizi hayata geçiriyoruz.”

Mimaride İstanbul Boğazı esintisi 

Yurtiçi ve yurtdışından tedarik ettiğimiz binden fazla yerli ve yabancı markayla 53 bin metrekarelik devasa bir alanda ziyaretçilerimizle buluşuyoruz diyen Ali Şenher, İstanbul Havalimanı'nda hizmet veren Unifree Dutyfree mağazalarında, herkesin kendinden bir şeyler bulabileceğini, İstanbul Havalimanı için özel olarak üretilen ürünleriyle ve İstanbul Boğazı'ndan ilham alınarak tasarlanan mimarisiyle adından söz ettireceklerini ifade etti. Şenher " İstanbul Havalimanı'na özel olarak üretilen veya ilk defa satışa sunulan ürünlerimizi onlara sunuyoruz" dedi. 


Geri Dön