16 / 04 / 2024

Beyşehir'de okullar yeni döneme hazırlanıyor!

Beyşehir'de okullar yeni döneme hazırlanıyor!

Beyşehir'de, ilk ve ortaöğretim kurumları, belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla yeni eğitim yılına hazır hale getiriliyor. Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçe merkezi ve mahallelerdeki tüm eğitim kurumlarında çalışma başlattıklarını anlatt



Beyşehir'de, ilk ve ortaöğretim kurumları, belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla yeni eğitim ve öğretim yılına hazır hale getiriliyor.


Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni eğitim öğretim dönemi öncesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordine halinde çalışmalar yürüttüklerini söyledi.


İlçe merkezi ve mahallelerdeki tüm eğitim kurumlarında çalışma başlattıklarını anlatan Özaltun, şunları kaydetti: "Bu çerçevede, öğrencilerimizin daha rahat bir eğitim dönemi geçirmeleri için seferber olduk. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha modern ve rahat koşullarda eğitim görebilmeleri, eğitim kalitesinin artırılmasına destek amacıyla eğitime her türlü desteği vermekten kaçınmıyoruz. Bu kapsamda, ilçe genelinde yer alan tüm okullarımızın bahçeleri ve ulaşımı sağlayan yolları eğitim dönemi başlamadan yeniden gözden geçirilmiştir. Yeni eğitim öğretim yılının şimdiden ülkemize, ilçemize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum."


Radikal


Geri Dön