20 / 04 / 2024

Karaman'da okullar yeni döneme hazırlanıyor!

Karaman'da okullar yeni döneme hazırlanıyor!

Karaman'da yeni eğitim öğretim yılına sorunsuz şekilde başlanabilmesi için okullardaki hummalı çalışma devam ediyor.İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, onarım ve tadilat çalışmaları devam eden okullarda incelemelerde bulundu.



Karaman'da yeni eğitim öğretim yılına sorunsuz şekilde başlanabilmesi için okullardaki hummalı çalışma devam ediyor.


İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, onarım ve tadilat çalışmaları devam eden okullarda incelemelerde bulundu. Sultanoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, öğrencilerin daha iyi fiziki şartlarda eğitim görmeleri için okullarda tatil boyunca yapım, onarım ve tadilat çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Şu anda her şeyin normal seyrinde devam ettiğini ifade eden Sultanoğlu, şunları kaydetti: "Okullarımızın eğitim öğretim hazırlıkları tamamlanıyor. 2015 yılı programları çerçevesinde ilimizde 48 okulda onarım çalışmalarına başlandı. Büyük oranda tamamlanan çalışmalar sonrasında öğrencilerimiz daha iyi şartlarda eğitim öğretim görecekler. Yapımı tamamlanan 2 okul ve 1 yurt binasıyla da öğrencilerimiz nezih bir ortamda yeni eğitim öğretim yılına başlamış olacak."


Radikal


Geri Dön