19 / 04 / 2024

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Şişli'de yerleşke kurdu!

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Şişli'de yerleşke kurdu!

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü, Sürekli Eğitim Merkezi ve Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezinin yer aldığı Şişli Yerleşkesini dün hizmete açtı.



Şişli Yerleşkesi, yetkinliklerini artırmak isteyen lisans mezunları ve profesyoneller için birçok sektörün ihtiyacına cevap veren program seçenekleri sunuyor. Sosyal Bilimler Enstitüsü, "Türkçe ve İngilizce İşletme", "Uluslararası Ticaret Hukuku" ve "Sanat ve Tasarım" yüksek lisans programlarıyla eğitime başlıyor. Fen Bilimleri Enstitüsü "Bilişim Teknolojileri" ve "Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği" programlarıyla eğitim hayatına adım atıyor.

Bu yıl eczacılık fakültesi açılacak
Türkiye'nin teknolojide ve inovasyonda göstermiş olduğu üstün gelişmelere destek verebilecek yetkin profesyoneller ve akademisyenler yetiştirmeyi amaçlıyor. Mehmet Altınbaş Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından kurulan İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi ilk kez öğrenci kabul ettiği 2011-2012 eğitim öğretim yılında Fen-Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Mühendislik ve Mimarlık Fakültesine bu yıl Eczacılık Fakültesini de ekleyecek.

Vatan


Geri Dön