27 / 04 / 2024

İstanbul Kongre Merkezi'nin mobilyaları Nurus'tan!

İstanbul Kongre Merkezi'nin mobilyaları Nurus'tan!

İstanbul Kongre Merkezi'nin tüm mobilyaları NURUS tarafından sağlanıyor



Uluslararası Para Fonu ve Dünya Bankası IMF-WB 2009 Guvernörler Toplantısı' nın yapılacağı İstanbul Kongre Merkezi'nin tüm mobilyaları Türkiye'nin öncü ofis mobilyası üreticisi NURUS tarafından sağlanıyor.

Projede yer alan tüm mobilyalar için çözüm ortağı, uluslararası standartlardaki üretimi, uluslararası projelerdeki tecrübeleri ve organizasyonel becerisi ile toplam 45 bin metrekarelik dünyanın en modern ofis mobilyası üretim tesislerinden birine sahip olan NURUS oldu.

NURUS, İstanbul için bir ilk olan 3 bin 500 kişilik kongre salonu mobilyaları, devlet başkanları, finans çevrelerinden en üst düzey yöneticiler ve basın mensuplarının toplantılar süresince kullanacağı 1000 adet geçici ofis, basın merkezi ve seminer salonlarında bulunan masa ve sandalyeler, fuaye bekleme alanları, danışma bankoları ve özel yemek salonlarını da kapsayan 7 bin kişilik mobilya ile uluslararası protokolü ağırlamaya hazırlanıyor. Özel saha yönetimi ve mobilizasyon ihtiyaçlarının maximum düzeyde olacağı IMF-WB toplantısı için Nurus, özel ekipleriyle toplantının en verimli şekilde geçeği mekanları sağlamayı hedefliyor.


Geri Dön