27 / 04 / 2024

İstanbul Kültür Üniversitesi personel alıyor! İşte başvuru şartları

İstanbul Kültür Üniversitesi personel alıyor! İşte başvuru şartları

İstanbul Kültür Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre; Öğretim Üyesi 9 akademik personel alacak. Üniversite rektörlüğünden yapılan açıklamaya göre başvuruda bulunacak adaylara 19 Nisan 2022 tarihine kadar süre tanındı.



İstanbul Kültür Üniversitesi, Öğretim Üyesi 9 akademik personel alacağını duyurdu.

Rektörlükten yapılan açıklamada, ”Üniversitemizin aşağıda bilgileri verilen akademik birimlerine, ilgili unvanlar için 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, YÖK Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesinde belirtilen koşulları yerine getirmiş olmak koşuluyla 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde yer alan genel şartlara sahip olan, aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olmak üzere devamlı statüde istihdam edilecek Öğretim Üyesi alınacaktır.” ifadeleri kullanıldı.

İstanbul Kültür Üniversitesi personel alıyor! İşte başvuru şartları

Başvuru süresi ilan tarihi itibarı ile 15 gün olup, başvurular Üniversitemiz Rektörlüğü'ne şahsen ya da posta yoluyla yapılacaktır. Açıklamada belirtilen şartlara uygun olmayan ve süresi içerisinde başvurmayan adayların başvuruları ile internet üzerinden elektronik posta ile yapılacak başvurular reddedilecektir.


Geri Dön