16 / 04 / 2024

İstanbul Lounge 2’de son 30 ev! 50 ay 0 faiz!

İstanbul Lounge 2’de son 30 ev! 50 ay 0 faiz!

Firma: Eroğlu Gayrimenkul

Proje: İstanbul Lounge 2

Lounge 2 projesinin büyük ilgi gören konutlarında son 30 ev satışa sunuldu. İstanbul Lounge projesinin ardından gelen istekleri göz önünde bulundurarak tasarladığı İstanbul Lounge 2’de konut satışları devam ediyor.



Eroğlu Gayrimenkul’ün çok sayıda talep aldığı İstanbul Lounge projesinin ardından gelen istekleri göz önünde bulundurarak tasarladığı İstanbul Lounge 2’de konut satışları devam ediyor. Mart 2013’de satışları başlayan projede son 30 ev, yeni sahiplerini bekliyor.  İstanbul Lounge 2  projesinde  yatırımcılara 50 ay 0 faizle ödeme seçeneği veriliyor.

Toplam 605 konuttan oluşan İstanbul Lounge 2’de  1+1' daireler  302 bin TL'den, 2+1 daireler 371 bin TL’den, 3+1 daireler 628 bin TL'den ve 4+1 daireler 714 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İstanbul Lounge projesinde yatırımcılar peşinat vermeden konut sahibi olabiliyor. Projeden daire satın alanlara 18 ay sonra yüzde 20 ve 36 ay sonra ise yüzde 15’lik ara ödeme yapma seçeneklerini sunuyor. Kalan konut bedeli ise 120 aya kadar taksitlendirebiliyor.


Yeşil ve maviyi bir araya getiren yatay tasarımı ve geniş, ferah ve modern mimarisiyle öne çıkan İstanbul Lounge 2, şehrin toplu taşıma kanalları ve ana arterlerine yakınlığıyla ilgi çekiyor.  En yüksek binanın 9 kattan oluştuğu Lounge 2 yatay mimarisi, gökyüzü ve güneşe açık tasarımıyla kentin ortasında farklı bir yaşam alanı açıyor.   İstanbul Lounge 2 sahipleri, doğayla iç içe koşu ve yürüyüş yolları, kafe, oyun parkı, çocuk havuzu, mini futbol sahası, çocuk kulübü, dev satranç, tenis kortu, basketbol sahası, açık havuz, relax havuz, kapalı havuz, iç bahçeler, yansıma kanalları ile keyifli bir yaşam sürdürülebileceği birçok imkana sahip oluyor.



projeye sor



Geri Dön