26 / 04 / 2024

İstanbul Sapphire'de 550 metrekare 7 milyon 840 bin dolara!

İstanbul Sapphire'de 550 metrekare 7 milyon 840 bin dolara!

İstanbul Sapphire'de çağdaş teknoloji çevre dostu bir binada uygulanıyor



Türkiye'nin ve Avrupa'nın en yüksek rezidans binası olan İstanbul Sapphire'de çağdaş teknoloji çevre dostu bir binada uygulanıyor. Tüm teknolojik özelliklerinin yanı sıra; 54. katta dahi pencere açmaya olanak sağlayan çift fasat uygulaması ile 24 saat dış havayı soluma imkanı sağlanıyor. Yine 54. kata kadar uzanan bahçeler bu dış hava sayesinde; yüksek bir binada yaşamanın keyfine bambaşka bir bahçede yaşama deneyimi katıyor.

İstanbul Sapphire projesi, sosyal hayatın yüksek standardını belirleyen, yaklaşık 4 bin 500 metrekare ortak kullanım alanları ile 5. katta yüzme havuzu, fitness ve masaj odaları, 6. katta her türlü toplantıların ve partilerin yapılabileceği bir Lobby, 39. katta golf sahası, 54. katta 360 derece İstanbul manzarası eşliğinde yemek yenilebilecek bir gurme restoran ve her ihtiyaca cevap verecek İstanbul Sapphire Çarşı ile sakinlerine lüksün tanımını değiştiren yeni bir yaşam biçimi sunacak.

Ev sahipleri, en ileri seviyede sunulacak olan rezidans hizmetlerine, dokunmatik ekranları sayesinde parmaklarının ucunda ulaşacaklar.

İstanbul Sapphire'de yer alan konutların mutfaklarında İtalyan SCIC marka mobilyalar kullanılıyor. Beyaz eşyalar Alman Gaggenau marka, armatürler Alman Jado marka, Vitrifiyeler Alman Villeroy&Boch marka, küvetler Amerikan Ideal Standard marka, parkeler ise İtalyan Margaritelli marka olacak.
261 metre yüksekliğiyle Türkiye'nin en yüksek binası. 4. Levent, Büyükdere Caddesi'nde inşa edilen projeyi Kiler Holding'e bağlı Biskon Yapı hayata geçiriyor1 Mart 2006 yılında yapımına başlanan İstanbul Sapphire Ağustos 2010'da tamamlanacak.

Sapphire'de alanları 120 metrekare ile 550 metrekare arasında değişen toplam 180 konutun yer aldığı Sapphire'de konut fiyatları 1 milyon 38 bin dolar ile 7 milyon 840 bin dolar arasında değişiyor.

www.istanbulsapphire.com
0212 444 51 11


Geri Dön