24 / 04 / 2024

İstanbul Shopping Fest 29 Haziran’a kadar indirimli alışveriş imkanı sunuyor!

İstanbul Shopping Fest 29 Haziran’a kadar indirimli alışveriş imkanı sunuyor!

İSF İcra Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar " Festivalin sadece AVM' lerde geçerli olduğu algısından sıyrılarak, bütün katmanlara yayılan bir organizasyon olmasını hedefledik " şeklinde konuştu...



İstanbul Shopping Fest, dördüncü yılı etkinlikleri ışık ve dans gösterileriyle başladı. Birçok sektörü harekete geçiren festival, 29 Haziran’a kadar indirimli alışveriş imkânı sunuyor.


Bu yıl dördüncü kez gerçekleştirilen İstanbul Shopping Fest (İSF) boğazda görkemli bir açılışa imza attı. Festival kapsamında Ortaköy Meydanı ve House Cafe'de çeşitli etkinlikler yapıldı. Açılışta konuşan İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı ve İSF İcra Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, "Platform başkanlığını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın üstlendiği festivalin bu yıl farklı olmasını istedik. Sivil toplum örgütleri ve dernekler bu yıl ilk kez organizasyon içindeler. Festivalin sadece AVM'lerde geçerli olduğu algısından sıyrılarak, bütün katmanlara yayılan bir organizasyon olmasını hedefledik" şeklinde konuştu.    


BOĞAZDA ÖZEL SU ŞOVU 


Açılış konuşmasının ardından gecede ışık ve dans gösterileri, yurtdışından gelen özel grupların su şovları, farklı müzik performansları gösterildi. Water Rocket grubunun boğazda sergilediği ışık ve robot şovu izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.


23 GÜN BOYUNCA EĞLENCE


Dün başlayan etkinlik 29 Haziran'a kadar devam edecek. 23 gün boyunca sokak şenlikleri, konserler, gösteriler, çocuklara özel oyunlar, partiler, yarışmalar ve defileler yapılacak. Festival, İstanbul Ticaret Odası, Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği işbirliğiyle hayata geçiyor. 


Akşam 


Geri Dön