18 / 04 / 2024

İstanbul Shopping Fest ile tüm İstanbul'u alışveriş aşkı saracak!

İstanbul Shopping Fest ile tüm İstanbul'u alışveriş aşkı saracak!

Bu sene 4.’sü düzenlenecek İstanbul Shopping Fest (İSF) İstanbul’u tam anlamıyla açık hava karnavalına dönüştürecek. İstanbul Shopping Fest ile tüm istanbul'u alışveriş aşkı saracak.




İstanbul’un marka değerlerinden biri olma yolunda hızla ilerleyen ve düzenlendiği tarihlerde şehir içerisinde karşı konulması zor bir alışveriş arzusu yaratan İstanbul Shopping Fest (İSF) bu sene 7-29 Haziran’da tüm İstanbul’a yayılan zengin bir etkinlik içeriğiyle düzenlenecek.

 

Değişen yeni yüzüyle bu yıldan itibaren “sokağa inecek” festival içerisinde tüm tüketiciler kendilerine uygun bir etkinlik ya da alışveriş imkanı bulabilecek.

 

Ortaköy’de 6 Haziran gecesi görkemli bir açılışla başlayacak İSF kapsamında; katılımcı AVM’lerde ve mağazalarda “efsane” indirimler, Kapalıçarşı’da çarpıcı etkinlikler düzenlenecek. Çanta, ayakkabı ya da teknolojik ürün gibi farklı kategorilere çok özel fiyat avantajları sunulacak.

 

İSF’nin bu seneki sürprizlerinden biri ise 14-15 Haziran’da gerçekleştirilecek Osmanbey Weekend olacak. Semt içerisinde tüm toptancılar, ilk kez perakende satışı yapacak. 2 gün boyunca defileler, sokak şovları, müzik performansları ve daha fazlası ile Osmanbey, bambaşka bir yaşam alanına dönüşecek

 

Düzenlenmeye başlandığından bu yana ilk defa Ramazan’a denk gelecek İSF, Ramazan’a özel sürprizlerle katılımcıları şaşırtacak.

 

Yurt dışı tanıtımı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ve İstanbul’un yerel ve idari kurumları ile başta Türk Hava Yolları (THY) olmak üzere güçlü sponsorlarla yola çıkan İSF süresince 1 milyonu aşkın turist Türk ve yabancı markalarla buluşarak festival havasını soluyacak. Markalaşma yolunda büyük adımlar atan İSF, yarattığı alışveriş rüzgarı ve güçlü sponsorlarının destekleriyle dünyanın en büyük alışveriş başkentlerinden biri olma hedefinde olan İstanbul’a değer katacak.

 

İstanbul’u açık hava alışveriş karnavalına dönüştüren Istanbul Shopping Fest, göz kamaştıran ve eğlenceli etkinlikleri, indirim fırsatları ve sunacağı alışveriş deneyimiyle tüm İstanbul’un ve İstanbul’a gelen ziyaretçilerin kalbinde taht kuracak.

 



Geri Dön