19 / 04 / 2024

İstanbul Shopping Fest başladı!

İstanbul Shopping Fest başladı!

İstanbul'da düzenlendiği tarihlerde indirim fırsatları sunan İstanbul Shopping Fest (İSF), dördüncü yılında ışık ve dans gösterileriyle başladı. İstanbul Shopping Fest, 7-29 Haziran arasında indirimli alışveriş imkanı sağlayacak




İstanbul'da düzenlendiği tarihlerde indirim fırsatları sunan İstanbul Shopping Fest (İSF), dördüncü yılında ışık ve dans gösterileriyle başladı.


Festivalin açılışında Ortaköy Meydanı ve House Cafe'de çeşitli etkinlikler yapıldı. Açılışta konuşan İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı ve İSF İcra Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, herkesi festival coşkusunu yaşamaya davet ettiğini belirterek, "İstanbul Shopping Fest'in bu yıl dördüncüsünü düzenliyoruz. Platform başkanlığını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın üstlendiği festivalin bu yıl farklı olmasını istedik. Sivil toplum örgütleri ve dernekler bu yıl ilk kez organizasyon içindeler. Festivalin sadece AVM'lerde geçerli olduğu algısından sıyrılarak, bütün katmanlara yayılan bir organizasyon olmasını hedefledik" diye konuştu.  


Açılış konuşmasının ardından gecede ışık ve dans gösterileri, yurt dışında gelen özel grupların su şovları, farklı müzik performansları gösterildi. Sahne gösterileri Toy Brigade, Ensbatucada ve DJ'lerin Ortaköy Meydanı'nda kurulan sahnede sergiledikleri performanslarla başladı.


Water Rocket grubunun gösterisi de izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. İngiliz gösteri grubu Water Rocket, Boğaz'da sergilediği ışıklı şovla izleyenlere görsel bir şölen sundu.


Wakeboard, sörf, kite-surf ve jet-ski'nin bileşimi, ekstrem bir spor olan The FlyBoard'u Boğaz'ın sularında sergileyen grup, 12 metreye kadar yükselerek, İstanbullular'a görsel bir şölen yaşattı.


Açılışa katılanlar arasında İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri, Kültür A.Ş. Genel Müdürü Nevzat Kütük, Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Hüseyin Doğan, Türkiye İhracaatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, İSF İcra Kurulu üyesi Yılmaz Yılmaz, iş ve moda dünyasından çok sayıda davetli katıldı.  


İstanbul Shopping Fest


Bugün başlayan etkinlik 29 Haziran'a kadar devam edecek ve önümüzdeki günlerde alışveriş merkezleri kadar, İstanbul'un önemli alışveriş caddelerini de saracak. 23 gün boyunca sokak şenlikleri, konserler, gösteriler, çocuklara özel oyunlar, partiler, yarışmalar ve defileler yapılacak.


Festivalin dördüncüsü, İcra Kurulu Üyeleri; İstanbul Ticaret Odası (İTO), Kültür A.Ş., Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF), Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) işbirliği ile hayata geçiyor.


Festivalin altın katılımcı olarak nitelendirilen AVM'leri 212 İstanbul Power Outlet, İstinye Park, Kanyon ve Zorlu Center olacak. Kapanış partisine ev sahipliği yapacak olan Vialand festival için kapılarını misafirlerine açacak. Festivalin diğer katılımcı AVM'leri ise Akasya Acıbadem, Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Akmerkez, Aqua Florya Alışveriş Merkezi, Capitol, Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi, City's Nişantaşı, Demirören İstiklal, Forum İstanbul Alışveriş Merkezi, İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Maltepe Park AVM, Marmara Forum, Marmara Park, MetroCity Alışveriş Merkezi, Palladium Alışveriş Merkezi Ataşehir, Pendorya Alışveriş Merkezi, Trump Alışveriş Merkezi olacak



Dünya




Geri Dön