18 / 04 / 2024

İstanbul Tema Park Evleri!

İstanbul Tema Park Evleri!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Temapark

İstanbul Tema Park Evleri metrekare satış fiyatı 3 bin 200 liradan başlıyor. İstanbul Tema Park Evleri projesinin 10 Haziran 2013 tarihinde satışa çıkması bekleniyor...




Mesa, Kantur, Artaş, Öztaş işbirliği ile yükselecek olan İstanbul Tema Park Evleri Halkalı bölgesinde hayata geçiriliyor. İstanbul Tema Park Evleri projesinin 10 Haziran 2013 tarihinde satışa çıkması bekleniyor.


Daha önce stüdyo daire tipinin de yer alacağı İstanbul Tema Park Evleri projesinde stüdyo daireler projeden çıkarıldı. İstanbul Tema Park Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.


Rezidans, ofis, AVM, otel, eğlence ve kültür alanlarının oluşturulacağı İstanbul Tema Park Evleri projesinden fuar alanı çıkarılmıştı. İstanbul Tema Park Evleri projesinde fuar alanının ne olacağı hala netleşmiş değil.


Halkalı'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arazisi üzerinde inşa edilecek olan İstanbul Tema Park Evleri projesinde 4+1 daireler yüzde 10 oranında yer alırken, diğer konut tiplerine ağırlık verilecek. İstanbul Tema Park Evleri metrekare satış fiyatı 3 bin 200 liradan başlıyor.



İstanbul Tema Park Evleri iletişim

Telefon: (212) 495 71 01

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön