16 / 04 / 2024

İstanbul Tema Park Evleri!

İstanbul Tema Park Evleri!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Temapark

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur girişimi ile yükselen İstanbul Tema Park Evleri 'nin ayrıntılı bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz...




İçerisinde konut, AVM, otel ve ofis gibi yaşam birimlerini barındıran İstanbul Tema Park Evleri konum itibariyle İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Halkalı 'da hayata geçirildi. TOKİ'ye ait arsa üzerinde yükselen İstanbul Tema Park Evleri 'nin satışları sürüyor. 


İstanbul Tema Park Evleri 'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde daire seçenekleri mevcut. Projedeki dairelerin alanları 65 metrekare ile 196 metrekare arasında değişim gösteriyor. Tamamlandığında 4 bin 26 adet dairenin yer alacağı İstanbul Tema Park Evleri 'nin fiyat bilgisi şöyle: 


İstanbul Tema Park Evleri fiyat: 


İstanbul Tema Park Evleri 'nde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin 200 TL'den başlangıç gösteriyor. 


İstanbul Tema Park Evleri!


İstanbul Tema Park Evleri nerede? 


Lokasyon olarak Halkalı'da TOKİ'ye ait arazi üzerinde yükselecek olan İstanbul Tema Park Kanuni Sultan Süleyman Kalp Hastanesi'nin olduğu yol üzerinde konumlandırılıyor. Proje Terrace Tema ile Dumankaya Konsept Halkalı projelerine yakın lokasyonda yer alıyor. 



İstanbul Tema Park Evleri hakkında daha detaylı bilgi için 0212 495 71 01 numaralı telefondan projenin satış ofisine ulaşabilirsiniz.



Tema Park Halkalı iletişim: 

Telefon:  (212) 970 00 00

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön