19 / 04 / 2024

İstanbul Tower 205’i satın alan ICBC'den güven mesajı!

İstanbul Tower 205’i satın alan ICBC'den güven mesajı!

İstanbul’un en yüksek binaları arasında yer alan ‘İstanbul Tower 205’i geçtiğimiz hafta satın alan Çinli İCBC Turkey Yatırım Menkul Değerler A.Ş, Türkiye’ye güven mesajı verdi.



Çinli ICBC Turkey Yatırım Menkul Değerler A.Ş İstanbul’un en yüksek binaları arasında bulunan ‘İstanbul Tower 205’i geçtiğimiz haftalarda satın almıştı. Çinli ICBC’den Türkiye’ye güven mesajı geldi. 

ICBC Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Xiangyang Gao, Türkiye’nin dinamik demografik yapısının, enerji ve lojistik üssü olarak konumlanmasının, yabancı yatırımcılar için cazip fırsatlara neden olduğunu ifade etti.

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre; Gao, ICBC Turkey’in yerel fırsatlardan ve Türkiye’nin benzersiz coğrafi konumunu nedeniyle bölgesel fırsatlardan faydalanmak amacıyla büyüyecek bir finansal kuruluş olduğunu sözlerine ekledi.

İŞBİRLİĞİMİZ SÜRECEK 

Türkiye’nin sürdürülebilir büyümeyi başarmada daha ileri noktalara ulaşmasına yardımcı olacak temel alanlara ve projelere yatırım yapmak için tüm paydaşlarla birlikte çalışmaları sürdüreceklerini anlatan Gao, “Türkiye’deki dördüncü yılımızı kutluyoruz. Bu süre zarfında Türk finans sektörü içerisinde kendi markamızı oluşturduk. ICBC Turkey, ICBC Grubu’nun bilgisinden ve gücünden yararlanmaktadır. İki ülke arasında ticareti destekleyerek, Çin ve Türkiye ekonomik iş birliğinde bir katalizör olmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.        

ICBC Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Gao, ICBC Turkey’in kurulmasının Çinli yatırımcıların Türkiye’ye ilgisini artırdığını kaydetti. Gao, ICBC’den sonra Çinli yatırımcıların finans, denizcilik, perakende, e-ticaret, iletişim ve enerji sektörleri ile ilgili projeler için katılım sağladıklarını kaydetti.

ICBC, İstanbul Tower 205 projesini satın aldı!


Geri Dön