18 / 04 / 2024

Yeşil GYO'dan İstanbul Tower 205 projesinin satışı hakkında açıklama!

Yeşil GYO'dan İstanbul Tower 205 projesinin satışı hakkında açıklama!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bugün duyurduğu İstanbul Tower 205 projesinin satışı ile ilgili henüz sözleşme imzalanmadığını açıkladı. Firma, ayrıca projenin ICBC Yatırım Türkiye Yatırım A.Ş.'ye satışı ile görüşüldüğünü de belirtti...



Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) özel durum açıklama güncellemesi yayınladı.

Yeşil GYO, 7 Kasım 019 tarih ve saat 13:57:38'de duyurulan açıklamaya istinaden, alıcı taraf olarak sehven ICBC Bank yazılmış olup konuya esas Alıcı, yabancı fonu temsilen ICBC Yatırım Türkiye Yatırım A.Ş. olduğunu açıkladı.

Söz konusu satışla ilgili henüz satış sözleşmesi imzalanmadı. Sözleşme koşullarının belirlenmesi için görüşmeler devam ediyor. Sözleşme imzalandığında gerekli bildirim Yeşil GYO'ya yapıldığında KAP'a duyuracak.

Yeşil GYO'nun KAP açıklaması:
07.11.2019 tarih ve saat 13:57:38'de duyurulan açıklamaya istinaden, Alıcı taraf olarak sehven ICBC Bank yazılmış olup konuya esas Alıcı, yabancı fonu temsilen ICBC Yatırım Türkiye Yatırım A.Ş.'dir.

Henüz satış sözleşmesi imzalanmamıştır. Sözleşme koşullarının belirlenmesi için görüşmeler devam etmektedir. Sözleşme imzalandığında gerekli bildirim tarafımıza yapıldığında derhal Kap'a duyuracağımızı başkaca mecralardaki söylentilerin esas alınmaması gerektiğini saygıyla yatırımcılarımıza ve kamuoyuna sunarız.

ICBC, İstanbul Tower 205 projesini satın aldı!
 


Geri Dön