29 / 03 / 2024

İstanbul Vakıflar'dan Kandilli'de 35 yıllığına kiralık taşınmaz!

İstanbul Vakıflar'dan Kandilli'de 35 yıllığına kiralık taşınmaz!

İstanbul Vakıflar, Üsküdar Kandilli Bahçe Aralığı Sokaktaki 141 metrekare yüzölçümündeki taşınmazı, restorasyon veya onarım karşılığında 35 yılığına kiraya verilmesi için ihaleye çıkardı



İstanbul Vakıflar, Üsküdar Kandilli Bahçe Aralığı Sokaktaki 141 metrekare yüzölçümündeki taşınmazı, restorasyon veya onarım karşılığında 35 yılığına kiraya verilmesi için haleye çıkardı.  İhalenin tahmini bedeli 375 bin TL olarak açıklanırken geçici teminat olarak 11 bin 250 TL istendi. İhale 8 Nisan 2011 taraihinde gerçekleştirilecek.

Yapılan açıklamada taşınmazın Kandilli Mahallesinde, Derman ve Hanımoğlu Sokaklarını bağlayan Bahçe Aralığı Sokağına cephesi olduğu bilgisi verildi. Taşınmaz, Kandilli sırtlarında, villaların yoğun olduğu bir bölgede bulunmakta olup, yakın çevresinde Kandilli Koru Evleri, Kandilli Hasbahçe Evleri, Demir Eller Sitesi ve Ant içen Sitesi bulunuyor. Her türlü kamu, kurum ve kuruluşlarından faydalanılan bir bölgede bulunan taşınmazın ulaşımı kolaylık sağlıyor. Taşınmazın bir kısmı üzerinde, harap bir vaziyette, kullanılacak bir vaziyette olmayan, iki katlı ahşap bir yapı bulunmakta olup, mevcut durumunda boş ve kullanışsız yapılaşma yer alıyor.


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön