28 / 03 / 2024

İstanbul Vizyon Park Jewelry Show’da!

İstanbul Vizyon Park Jewelry Show’da!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım A.Ş. (KUYAŞ) tarafından hayata geçirilen İstanbul Vizyon Park projesi, 20-23 Mart tarihleri arasında CNR Expo’da 38.’si düzenlenecek İstanbul Jewelry Show’da yer alıyor.



Kuyum sektöründe faaliyet gösteren firmalara, Avrupa standartlarında hemen teslim ofis ve atölye seçenekleri sunan projede, sıfır peşinat, sıfır faiz ve 60 ay vadeli kampanya yer alıyor. 


Bugüne kadar 550 bin metrekarenin üzerinde alanı, yaklaşık 1 milyar dolarlık yatırımı ile Kuyaş, bulunduğu bölgeyi finans merkezine dönüştüren Kuyumcukent, Wedding World AVM ve İstanbul Vizyon Park projeleriyle yatırımlarını sürdürüyor. 38. İstanbul Uluslararası Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuarı’na (İstanbul Jewelry Show) İstanbul Vizyon Park projesi ile katılan KUYAŞ, 3 gün boyunca devam edecek fuarda ofis, atölye ve dükkanları satışa sunuyor. 

Sınırlı sayıda ofis ve atölyelerin satışlarının devam ettiği İstanbul Vizyon Park’ta ofis, rezidans ve atölye blokları ile kuyumcuları hedeflediklerini ifade eden KUYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sait Erdal Metiner, “İlk projemiz olan İstanbul Vizyon Park ile tüm sektöre ciddi, konforlu, kaliteli ve güvenilir bir ofis projesi sunuyoruz. Özellikle altın ve mücevherat üretimine yönelik atölye alanları olarak düşünülen İstanbul Vizyon Park’ın çok amaçlı bloklarında yer alan birbirinden bağımsız bölümlerin pencereleri açılarak, ağır ekipmanlar vinç ile kolayca taşınabiliyor. Aynı zamanda geniş servis asansörleri de büyük hacimli ekipmanların taşınmasına olanak veriyor. Dünya standartlarında oluşturulan arıtma ve havalandırma sistemleri için hem çalışan hem çevre sağlığı korunuyor” dedi. 

15 ofis, 41 atölye ve 9 adet dükkanın satışta olduğu projede, sıfır peşinat, sıfır faiz, 60 ay vade ile hemen teslim imkanı yer alıyor. Kampanya çerçevesinde peşin alımlarda ise yüzde 20 oranında indirim sağlanırken, vadeli ödemelerde de peşinat verilmesi halinde, özel indirim oranları uygulanıyor.




Geri Dön