25 / 04 / 2024

İstanbul Yeni Havalimanı THY'nin uçuş noktaları arasına eklendi!

İstanbul Yeni Havalimanı THY'nin uçuş noktaları arasına eklendi!

Açılış için gün sayan İstanbul Yeni Havalimanı, Türk Hava Yolları'nın (THY) internet sitesindeki uçuş noktalarına eklendi. Buna göre, online bilet satışına başlandı.



İlk fazı 1 hafta sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak İstanbul Yeni Havalimanı, Türk Hava Yollarının (THY) internet sitesindeki uçuş noktaları arasına eklendi ve online bilet satışına başlandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, THY'nin internet sitesinde de uçuş noktalarından birisi olarak yerini alan  İstanbul Yeni Havalimanı'nın bilet satışları online olarak başladı. Vatandaşlar,  İstanbul'daki 3 havalimanı için de uçuş arattığı gibi, sadece yeni havalimanından yapılacaklar için de sorgulama yaptırabiliyor. 

Yeni havalimanı, sistemde "ISL" koduyla yer alıyor. İlk ticari uçuşun 1 Kasım'da yapılması planlanan Yeni Havalimanı'nda ilk etabı hizmete açıldığında günlük 5 kalkış ve 5 inişin olacak. İç hatlarda Ankara,  İzmir  ve Antalya'ya karşılıklı birer uçuş yapılacak.

İstanbul Yeni Havalimanı'ndan ilk 7 günde 6 bin 957 kişinin promosyon fiyatlarıyla uçmayı tercih ettiğini belirten THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, "İstanbul Yeni Havalimanı'ndan Ankara, Antalya, İzmir ve Ercan'a (KKTC) promosyon fiyatlarıyla uçun" açıklamasında bulunmuştu.

İstanbul Yeni Havalimanı 1 hafta sonra açılacak!

İstanbul Yeni Havalimanı ilkleriyle tarihe geçecek!


Geri Dön