18 / 04 / 2024

İstanbul Yeni Havalimanı ticari alanlarına yoğun ilgi sürüyor!

İstanbul Yeni Havalimanı ticari alanlarına yoğun ilgi sürüyor!

İstanbul Yeni Havalimanı'nda Türkiye'nin önde gelen yaklaşık 100 perakende şirketinin üst düzey yöneticilerinin katılımıyla "İGA Perakende Günü" gerçekleştirildi. 



İGA'dan yapılan açıklamaya göre, 100'e yakın havayolu şirketinin yer alacağı, 300 farklı destinasyona uçuş imkanının bulunacağı İstanbul Yeni Havalimanı, mağazacılığın da yeni merkezi olacak. Hizmete açıldığında Türkiye'nin dünyaya açılan vitrini olmaya hazırlanan havalimanında ticari anlaşmalar sürüyor.

Bir alışveriş merkezinin sahip olduğu tüm perakende çeşitliliğini ve marka karmasını bünyesinde barındıracak İstanbul Yeni Havalimanı, pek çok alışveriş mekanı ve havalimanından farklı olarak, yolculara 7 gün 24 saat kesintisiz ve kusursuz bir yolcu deneyimi yaşatacak.

İstanbul Yeni Havalimanı ticari alanlarına yoğun ilgi sürüyor!

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Havalimanı, farklı alışveriş, yeme-içme opsiyonları ve etkinlik alanları ile yolcuların uçuştan en az 4 saat önce gelip aileleri ile iyi vakit geçirebilecekleri bir yaşam alanı olma niteliğine sahip olacak.

Etkinlikte açıklamalar yapan İGA Havalimanı İşletmesi Ticari İşler Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar, tüm dünyanın gıptayla takip ettiği İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılmasına 100 günden daha kısa bir süre kaldığını belirterek, inşaat sürecinin hızla devam ettiğini dile getirdi. 


Geri Dön