16 / 04 / 2024

İstanbul Yeni Havalimanı'na AB'den övgü!

İstanbul Yeni Havalimanı'na AB'den övgü!

İstanbul Yeni Havalimanı'nı ziyaret eden Avrupa Komisyonu'nun Ulaştırmadan Sorumlu Üyesi Violeta Bulc,"Sizleri kutlamak isterim. Gerçekten çok iddialı hedefleriniz var. Aynı zamanda bu büyük mühendislik çalışmaları konusunda da sizleri kutlamak isterim." dedi.



Avrupa Komisyonu'nun Ulaştırmadan Sorumlu Üyesi Violeta Bulc, İstanbul Yeni Havalimanı'nı ziyaret etti. Violeta Bulc bu ziyaretinde "Sizleri kutlamak isterim. Gerçekten çok iddialı hedefleriniz var. Aynı zamanda bu büyük mühendislik çalışmaları konusunda da sizleri kutlamak isterim. Çünkü çok önemli bir iş" dedi. 


Bulc, 3. havalimanının büyük inşaat şantiyesinin ortasında bulunmanın büyük bir ayrıcalık olduğunu ve bundan büyük heyecan duyduğunu söyledi. Bulc, şöyle devam etti: "Gerçekten çok önemli, büyük bir pazar. Bizim zaten işbirliğimiz çok iyi mertebedeydi." dedi. 


İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk toplu ulaşım hizmeti başladı. 48F numaralı İETT otobüsleri havalimanı ile Okmeydanı arasında 2 gün deneme seferi yapacak sonra da hat hizmete açılacak. Hattın güzergahı: Üçüncü Havaalanı-Ağaçlı Kavşağı-Kemer Yolu- Hasdal- Okmeydanı olacak.


Akşam 


Geri Dön