28 / 03 / 2024

İstanbul Özel İdare üç okul onartıyor!

İstanbul Özel İdare üç okul onartıyor!

İstanbul İl Özel İdaresi İmar, Yatırım ve İnşaat Daire Başkanlığı Beylikdüzü ve K. Çekmece’de üç lisenin onarımını yaptıracak



İstanbul İl Özel İdaresi, Beylikdüzü 75. Yıl Cumhuriyet Lisesi, K.Çekmece Halkalı Toplu Konut Lisesi ve K.Çekmece Mustafa Barut Lisesi’nin onarımını yaptıracak. Özel İdare’nin ihalesine katılmak isteyenler tekliflerini İstanbul İl Özel İdaresi, İmar Yatırım ve İnşaat Daire Başkanlığı Hırka-i Şerif Mah. Adnan Menderes (Vatan) Bulvarı No:64 Fatih/İstanbul adresine 23 Ağustos 2010 tarihine kadar verebilir.
Hüseyin Belibağlı/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

---

İstanbul İl Özel İdaresi İmar, Yatırım ve İnşaat Daire Başkanlığı Beylikdüzü ve K. Çekmece’de üç lisenin onarımını yaptıracak. İstanbul İl Özel İdaresi, Beylikdüzü 75. Yıl Cumhuriyet Lisesi, K.Çekmece Halkalı Toplu Konut Lisesi ve K.Çekmece Mustafa Barut Lisesi’nin onarımını yaptıracak. Özel İdare’nin ihalesine katılmak isteyenler tekliflerini İstanbul İl Özel İdaresi, İmar Yatırım ve İnşaat Daire Başkanlığı Hırka-i Şerif Mah. Adnan Menderes (Vatan) Bulvarı No:64 Fatih/İstanbul adresine 23 Ağustos 2010 tarihine kadar verebilir.
Emlakkulisi


Geri Dön