16 / 04 / 2024

İstanbul'da arsa sahibi ve müteahhitler arasında kavga!

İstanbul'da arsa sahibi ve müteahhitler arasında kavga!

İstanbul Bahçelievler'de iki müteahhit kardeş ve arsa sahipleri arasında kavga yaşandı. Arsa sahibinin silahlı saldırısına uğrayan Müteahhit kardeşler Sadık ve Sami A. yaralandı. 



İstanbul Bahçelievler'de Zafer Mahallesinde kira nedeniyle arsa sahibi ve müteahhit kardeşler arasında kavga yaşandı. Sabah'ta yer alan habere göre; önceki gün gerçekleşen olayda müteahhit olan Sadık ve kardeşi Sami A. binadaki yerlerini kiraya vermek için binaya geldi. 

Kiralık yazısını asmak için gelen kardeşler daha önce tartışma yaşadıkları arsa sahibi  Hakan K. münakaşa yaşamaya başladı. Kavgaya dönen tartışma sonrasında Hakan K. evinde aldığı tüfekle aşağıya inerek, ateş etmeye başladı.

Sami A. kafasından ve Sadık A. ise kolundan yaralandı. Kardeşlerden Sadık A. belindeki silahı çıkarıp ateşleyerek olay yerinden uzaklaştı. Çevre ekiplerinin ihbarı sonucunda olay yerine sağlık ve polis ekipleri sev edildi. Sağlık ekipleri, yaralı iki kardeşi hastaneye kaldırdı.

İstanbul da arsa sahibi ve müteahhitler arasında kavga!

Apartman içerisinde yakalanan arsa sahibi de polis merkezine götürüldü. 

"KANLAR İÇİNDE YATIYORDU" 

Olayı gören tanıklardan biri ifadesinde "Camiye giderken, bir baktım adam kanlar içinde yatıyordu. Gözünün de bir tanesine bez bir tampon koymuşlar. İnsanlar geldi. Sağlık ekipleri sedyeye koyup, hastaneye götürdüler. Ben sadece yattığını gördüm. İçeride vurmuş" dedi. 

"MAL SAHİBİ İLE KAVGALILAR" 

Kavgaya karışan kişilerin daha önce husumetli olduğunu söyleyen Fazlı Ersin ise "Ağabey-kardeş geldiler. Müteahhitler. Mal sahibi ile kavgalılar. Bir tartışma oldu. Mal sahibi sıkmaya başlayınca kardeşini vurdu. Ağabeyi de içeri sıktı ama silahı tutukluluk yaptı. Biri başından biri de kolundan yaralandı. İkisinin de durumunun iyi olduğu bilgisi geldi" dedi.

Bahçelievler'de arazi kavgası: 7 yaralı!


Geri Dön