29 / 03 / 2024

İstanbul'da gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi!

İstanbul'da gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi düzenliyor.



İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi düzenliyor. İhale 16 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.


GAYRİMENKUL KARŞILIĞI TRAMPA İHALE İLANI
İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğünden: 

İstanbul da gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi!

1-) Yukarıda evsafı yazılı vakıf taşınmazları, dosyasında mevcut şartnamede belirtilen şartlar dahilinde, İstanbul ili, Avrupa Yakası sınırları içerisinde bulunan eşdeğer bir taşınmaz ve/veya taşınmazlar ile değiştirilmek üzere gayrimenkul karşılığı trampa ihalesine çıkarılmıştır.
2-) İhale, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu (51/g maddesi) kapsamında, yukarıda belirtilen tarih ve saatte (İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Gümüşsuyu Mahallesi, İnönü Caddesi No:2 (7. kat, toplantı salonu) Taksim-Beyoğlu/İSTANBUL) adresinde oluşturulacak komisyon huzurunda yapılacaktır.
3-) İhale şartnamesi mesai saatleri dahilinde (İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Gümüşsuyu Mahallesi, İnönü Caddesi No:2 (2. kat, Yatırım ve Emlak Şube Müdürlüğü) Taksim-Beyoğlu/İSTANBUL) yer/adreste ücretsiz olarak görülebilecektir.
4-) İsteklilerin İhaleye girebilmeleri için; Aşağıda sayılan belgeleri, dosyasındaki örneğe göre hazırlanmış teklif mektubu ekinde ihale tarih ve saatine kadar (Kapalı zarf) içerisinde ihalenin yapılacağı yere/adrese teslim etmeleri veya Posta yolu ile ulaşmış olması gerekmektedir.
a) Teklif mektubu; Dosyasındaki örneğe göre hazırlanmış tebligat adresini içeren teklif mektubu.
b) Geçici teminat; Belirtilen geçici teminatın (Gerçek veya Tüzel kişiliğin adı, soyadı, ünvanı ile birlikte Şişli ilçesi, 539 ada, 36 parselde kayıtlı vakıf taşınmazın 775/9341 hissesi, 10624 ada, 1 parselde kayıtlı vakıf taşınmazın 10316/150469 hissesi, 10626 ada, 1 parselde kayıtlı vakıf taşınmazın  17269/68319 hissesi için trampalarına ait geçici teminat bedeli) olarak Vakıfbank Taksim-Beyoğlu şubesinde bulunan (TR**********************14)
numaralı idare hesabına yatırıldığına dair makbuz veya dosyasındaki örneğe göre alınmış limit dahili ve süresiz Geçici Teminat Mektubu.
c) Gerçek kişi olması halinde; Mahalle Muhtarlığından veya Nüfus Müdürlüğünden tasdikli nüfus cüzdan sureti, Tüzel kişi olması halinde; Ticaret Sicil Gazetesi, Faaliyet Belgesi ile İmza Sirkülerinin aslı veya noter tasdikli suretleri,
d) Trampası teklif edilecek taşınmaz ve/ veya taşınmazlara ait olarak, ihale yılı içerisinde alınmış ilgili kurum tasdikli tapu kayıt sureti ve mevcut imar durumu belgesi,
e) Vakıf taşınmazın yerinde görüldüğüne dair Yer gördü belgesi.
5-) İlanda belirtilen tarih ve saate kadar Bölge Müdürlüğüne ulaşmış olması şartı ile teklifler iadeli taahhütlü Posta yolu ile de gönderilebilir. Ancak, postada oluşacak gecikmelerden Bölge Müdürlüğü sorumlu değildir.
6-) İdare, Gerekçesini belirtmek kaydı ile ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte serbesttir.
7-) İhaleye konu taşınmaz ile birlikte trampası yapılacak taşınmaz ve/veya taşınmazlara ait, KDV dahil her türlü vergi, resim harç ve tapu devir, tescil giderleri alıcıya aittir.
8-) Yasal süresi içerisinde gerekli tapu ferağ işlemlerinin tamamlanamaması halinde geçici ve ek teminat bütçeye irad kaydedilecektir.
9-) Nakit olarak yatırılan Geçici ve Ek Teminatların geri ödemeleri, İsteklilerin bildirecekleri Banka Hesap numaralarına aktarılacağından, Banka Hesap (İban) numarası olmayanların ihaleden önce teminat yatırırken herhangi bir Bankadan hesap numarası açtırarak İdareye bildirmeleri gerekmektedir.
İlan Olunur. 


Geri Dön