20 / 04 / 2024

İstanbul'da konut fiyatları hiç bu kadar ucuz olmadı!

İstanbul'da konut fiyatları hiç bu kadar ucuz olmadı!

Nurol GYO, geliştirdiği insan odaklı yaklaşımlarını, “Nurol Çözümleri” başlığı altında tanıttı. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Toplantıda konuşan Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu "İstanbul'da konut fiyatları hiç bu kadar ucuz olmadı." dedi.




Nurol GYO, geliştirdiği insan odaklı yaklaşımlarını, “Nurol Çözümleri” (N Çözümleri) başlığı altında tanıttı.  Nurol GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ceyda Çarmıklı Kılıçasla yaptığı açıklamada gayrimenkul sektöründe; ‘Doğal Gün Işığı’, ‘Hacim’ ve ‘Eko-Yerleşke’ ile ilgili standartları belirleme hedefiyle yola çıktıklarını ve bilgi birikimlerini tüm sektörün kullanımına açtıklarını dile getirdi.


İstanbul da konut fiyatları hiç bu kadar ucuz olmadı!


Toplantıda konuşan Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu projelerle ilgili güncel bilgiler paylaştı. Satışı devam eden projelerle ilgili bilgi veren Hatipoğlu, Nurol Park'ın yüzde 80'ini, Nurol Tower'ın yüzde 75'ini, Nurol Life'ın ise yüzde 55'ini sattıklarını söyledi.


İstanbul'da konut fiyatları hiç bu kadar ucuz olmadı

İstanbul'da gayrimenkul satışlarına da değinen Samim Hatipoğlu yaptığı açıklamada "İstanbul'da konut fiyatları hiç bu kadar ucuz olmadı." dedi. Yeni projelere 2018 yılında start vereceklerini de belirten Hatipoğlu Oasis Designer Outlet'i Ramazan ayı içerisinde hizmete açacaklarını söyledi.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön