26 / 04 / 2024

İstanbul'daki AVM ve dükkanların kapanma saati değişti!

İstanbul'daki AVM ve dükkanların kapanma saati değişti!

İstanbul'da AVM, cadde mağazaları ve semt dükkanlarının çalışma saatleri koronavirüs nedeniyle yeniden düzenlendi.



İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile yaptığı görüşme sonrası koronavirüs önlemi olarak AVM, cadde mağazaları ve semt dükkanlarının saat 17:30'da kapanacağını açıkladı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, Twitter'dan duyurduğu açıklamaya göre AVM, cadde mağazaları ve semt dükkanlarının saat 17:30'da kapanacağını duyurdu.

 İstanbul daki AVM ve dükkanların kapanma saati değişti!

Avdagiç "Bu sayede mesai çıkışından sonra sokağa çıkış yasağı öncesi alışveriş için makul bir süre sağlanmıştır. Pandemiyi beraber yeneceğiz" açıklamasında bulundu.

Koronavirüs AVM sektörünü nasıl etkiledi?

Çalışma saatleri değişti! Ramazanda marketler kaçta kapanıyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön