20 / 04 / 2024

Ankaralıların konut tercihleri değişti!

Ankaralıların konut tercihleri değişti!

MiaVita Beytepe Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, Ankaralı vatandaşların konut seçimlerinde farklılıklar ortaya çıktığını söyledi ve Ankaralıların konut tercihlerinin değiştiğini vurguladı. 



MiaVita Beytepe Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, Ankaralı vatandaşların konut seçimlerinde farklılıklar ortaya çıktığını aktardı. Ankaralı vatandaşların müstakil yaşam alışkanlıkları yerini rezidans ve sosyal imkanları olan konutlara bıraktığı söyleyen Yılmaz sözlerine şunları ekledi;

 

“Türkiye’de başta  Ankara  ve İstanbul’da olmak üzere konut tercihleri yeniden şekillenmeye başladı. Vatandaş artık kaliteli hizmet alabileceği, alırken de yatırım yapabileceği, güvenlikli ve birçok özelliği bünyesinde barındıran yapılara yönelmek istiyor''

 

1+1 ve 2+1’ler tercih ediliyor
Eskiden daha çok seçilen büyük konutların yerini 1+1, 2+1 gibi yapılara bıraktığını da söyleyen  Nurettin Yılmaz “Villada, apartman katında ve ya sitede yaşamaktan vazgeçip, rezidans hayatını tercih eden büyük bir kesim mevcut'' diye konuştu.

 

Yılmaz, MiaVita Beytepe projesi hakkında da açıklamalar yaptı. MiaVita Beytepe projesinde 1+1, 1+1 loft, 2+1 ve 3+1 seçenekleri yer alıyor. Toplam 114 adet daire bulunan MiaVita Beytepe’de, cep sineması, sauna, yüzme havuzu ve otopark hizmetleri de konut sahibi olanlara ayrıcalık olarak da mevcut. 


Geri Dön