24 / 04 / 2024

İstanbullulara bir zam şoku daha! Marmaray'a yüzde 40 zam geldi!

İstanbullulara bir zam şoku daha! Marmaray'a yüzde 40 zam geldi!

Mega kent İstanbul'da bir zam da Marmaray'a geldi. Resmi olarak açıklanan zamma göre, Marmaray'da tam en kısa taşıma ücreti 5,48 liradan 7,67 liraya çıktı.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin yaptığı 3. toplantıda ulaşım ücretlerine yüzde 40 oranında zam yapıldı. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Marmaray'a da yüzde 40 oranında zam geldi.

İstanbullulara bir zam şoku daha! Marmaray a yüzde 40 zam geldi!

MARMARAY ÜCRETLERİ NE KADAR?

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Marmaray'da tam en kısa taşıma ücreti 5,48 liradan 7,67 liraya çıkarken, Tam parkur 12,12 liradan, 16,97 liraya yükseldi. Öğretmen ve diğer indirimli geçişlerde de 3,92'lik kısa mesafe ücreti 5,49 lira olurken, 8,45 liralık tam parkur ücreti 11,83 liraya yükseldi.

Yine gelen zamlarla bir geç bilet 23 liradan 32 liraya yükselirken, 2 geç bilet 35 liradan 49 liraya çıktı. 3 geç bilet ücreti ise 67 liradan 94 liraya çıktı.

Tüpe yüzde 149 zam geldi! Mutfak tüpünün fiyatı...

İETT aylık öğrenci akbili dolum fiyatı ve tek geçiş ücreti ne kadar oldu! Akbil fiyatları rekor kırdı

İstanbul'da İETT başta toplu taşıma ve taksiye büyük zam geldi! Öğrenci ve tam akbil kaç lira oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön