23 / 04 / 2024

İstanbul'un 7 ilçesinde satılık 19 vakıf gayrimenkulü! 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İstanbul'un 7 ilçesinde satılık 19 vakıf gayrimenkulü! 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından İstanbul'un 7 ilçesinde yer alan 19 vakıf gayrimenkulü 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...



1-) Yukarıda  evsafı yazılı vakıf taşınmazı, belirlenen muhammen bedel üzerinden 13.04.2022 Çarşamba günü saat 13:00 de Taksim-Gümüşsuyu Mahallesi İnönü Caddesi No: 2 Beyoğlu/İstanbul adresindeki  İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü ihale salonunda (Zemin kat İhale bürosu) açık artırma süretiyle satılacaktır.
2-) Taliplilerin ihaleye girebilmeleri için hizalarında yazılı geçici teminatı ile şahıs olarak ihaleye girecekler için mahalle muhtarlığından tasdikli ikametgah belgesi ve nüfus cüzdanı sureti veya Nüfus Müdürlüklerinden alınacak vukuatlı nüfus kayıt örneği ve yerleşim yeri belgesi (adres beyanı) ile birlikte, şirket olarak girecekler ise; Ticaret Sicil Gazetesi, Faliyet Belgesi ile İmza Sirkülerinin aslı veya noterden tasdikli suretleri ile birlikte en geç 12.04.2022 Salı günü saat 16:00 ya kadar İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü Yatırım Emlak Şube Müdürlüğüne müracaat edip, evrakları ile birlikte teminatlarını yatırmaları gerekmektedir.
3-) Geçici Teminat Mektubu (Ek:2) veya Geçici Teminat Bedelinin Yatırıldığına Dair Makbuz; Ekli örneğe uygun Geçici Teminat Mektubu (Ek:2) veya geçici bedelinin İstanbul Vakıflar 1.Bölge Müdürlüğü Mazbut Vakıflar adına Vakıfbank Beyoğlu/Taksim Şubesinde bulunan (TR940001500158007309657514) numaralı İdare hesabına  (İşin adı ile birlikte ihaleye katılan tüzel veya gerçek kişiliğin adı-soyadı/ünvanı ile vergi numarası ve Geçici Teminat Bedeli olduğu belirtilmek suretiyle) nakit olarak yatırıldığına dair geçici teminat makbuzu.
4-) Şahıs ve şirketler ihaleye ortak girmek istedikleri takdirde, noterden tasdikli ortaklık beyannamesi getirmeleri gerekmektedir.

İstanbul un 7 ilçesinde satılık 19 vakıf gayrimenkulü! 55 bin TL den başlayan fiyatlarla...


5-) Dilekçe ile müracaat ederek ihale gününün bildirilmesini isteyenlere işbu ilan ile tebliğ yapılmış sayılacağından, ayrıca bildirimde bulunulmayacaktır.
6-) İhale 2886 Sayılı Devlet İhale yasasının ilgili hükümleri gereğince yapılacak olup, İdaremiz ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte serbesttir.
7-) İhaleye çıkarılan bu taşınmazın satışı ile ilgili her türlü vergi, resim, harç, gazete ilan bedeli ve taşınmazın satış bedeli üzerinden kanuni KDV tutarı ile tapudaki ferağ muamaleri alıcıya aittir.
8-) Hisseli taşınmazlarda hissedarların şufa hakkı saklıdır.
9-) İhalede satışı üzerinde kalan şahıs ve şirket süresi içerisinde ferağ işlemlerinin tamamlanmadığı takdirde geçici teminatları bütceye irad kaydedilir. Şahıs ve şirketler bir yıl süre ile tüm ihalelere alınmazlar.
10-) İhaleye çıkartılan taşınmazın ihalede oluşacak bedeller+KDV vergi, resmi harç ve diğer satış masrafların tamamı peşin alınacaktır.
11-) Geçici teminatların geri ödemeleri, katılımcıların Banka hesap numaralarına aktarılacaktır.(Banka hesap İban numarası olmayanların herhangi bir bankandan hesap açtırması gerekmektedir.)
Satış ile ilgili şartname mesai saatleri içerisinde İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü ihale bürosunda görülebilir. İLAN OLUNUR


Geri Dön