29 / 03 / 2024

istanbul satılık vakıf taşınmazı

istanbul satılık vakıf taşınmazı

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından İstanbul'un 7 ilçesinde yer alan 19 vakıf gayrimenkulü 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Başakşehir 3. İstanbul satılık daire fiyatları!

Başakşehir 3. İstanbul satılık daire fiyatları 514 bin TL'den başlıyor. 3. İstanbul projesinde sıfır faizle 60 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Ödül İstanbul satılık daire fiyatları!

Ödül İstanbul satılık daire fiyatları 179 bin TL'den başlıyor. Özyurtlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ödül İstanbul'da 60 aya kadar vade fırsatı sunuluyor.

Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire satışları 15 Kasım'da başlayacak. Proje 2019 yılında tamamlanacak.

Piyalepaşa İnşaat Piyalepaşa İstanbul satılık!

Piyalepaşa İnşaat Piyalepaşa İstanbul satılık daire alanları 55 ile 207 metrekare arasında değişiyor. 24 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabilen projede 760 konut ve 190 rezidans daire bulunuyor.

Tuzla Evora İstanbul satılık konut!

Tuzla Evora İstanbul satılık konut fiyatları 166 bin 600 TL'den başlıyor. Daire teslimleri hemen yapılan projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 12'ye varan indirim fırsatı sunuluyor.

Inn Levent İstanbul satılık daire!

Inn Levent İstanbul satılık daire fiyatları kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Teslimlerin 2016 yılı Temmuz ayında gerçekleşeceği proje 21 katlı 5 blok halinde hayata geçiriliyor.

Esenyurt Botanica İstanbul satılık!

Esenyurt Botanica İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Atatürk Havalimanına 10 dakika uzaklıkta bulunan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Oryapark İstanbul satılık!

Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmana özel fırsatlar sunun projede banka kredisi ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık!

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık daireler 2 oda 1 salon'dan 7 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekte tasarlandı. Projede yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında kalan peşinat ve banka kredisi 1 yıl sonra ödeniyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmanı Fransa'daki MIPIM Fuarı'nda bugün yapılan projede satışlar Nisan ayında başlayacak.

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire!

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede 166 adet dükkan ve 1.155 adet daireye yer veriliyor.

istanbul satılık vakıf taşınmazı Haberi

istanbul satılık vakıf taşınmazı

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından İstanbul'un 7 ilçesinde yer alan 19 vakıf gayrimenkulü satışa sunuldu. 

Gayrimenkullerin satış ihalesi 13 Nisan 2022 tarihinde saat 13:00'te yapılacak.

İste yatırımcıların merak ettiği o ihaleye ilişkin tüm ayrıntılar...

Satışa sunulan vakıf taşınmazları, İstanbul'un, Beyoğlu, Sarıyer, Beşiktaş, Şişli, Eyüpsultan, Fatih ve Zeytinburnu ilçelerinde yer alıyor. 

Satışı yapılacak gayrimenkuller arasında, arsa, dükkan, ahşap ev, bahçeli ahşap ev, dükkanlı kargir 2 ev, Ahşap 3 ev ve dükkanı olan ev ve kargir dükkan bulunuyor. Gayrimenkullerin büyüklükleri 7.50 metrekare ile 402 metrekare arasında değişiyor. 

Vakıf taşınmazlarının satış fiyatları ise 55 bin TL'den başlıyor, 5 milyon 680 bin TL'ye kadar yükseliyor. 

İlan metni: 

İSTANBUL VAKIFLAR 1. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ GAYRİMENKUL SATIŞ İHALE İLANI

Gayrimenkul Satış İhalesine Konu Vakıf Taşınmazın

S. No İl İlçe Mahalle Maliki (Vakfı) Cinsi Ada   Parsel Yüzölçümü
(m2) Hisse Miktarı Satılık  Hisse Miktarı...