19 / 04 / 2024

İstanbul'un konutta en uygun ilçesi Esenyurt!

İstanbul'un konutta en uygun ilçesi Esenyurt!

İstanbul'un satılık konut fiyatlarında metrekare fiyatı en düşük ilçesi belirlendi. Esenyurt, metrekare değeri bin 576 TL ile İstanbul'un en uygun fiyatlı ilçesi oldu. 



İstanbul'da uygun fiyata ev sahibi olmayı düşleyenler için en uygun bölge araştırıldı. İstanbul'un en uygun fiyatlı konutları Esenyurt ilçesinde bulunuyor. Esenyurt'u sırasıyla Arnavutköy, Beylikdüzü, Silivri ve Sancaktepe takip ediyor.

Her keseye göre uygun konut

İstanbul’da konuta yatırım yapanların rağbet ettiği bölgelerin başında gelen Esenyurt’ta her keseye göre konut bulmak mümkün. Bölge, tapu işlemlerinin en çok gerçekleştiği ilçe.

Metrekare değeri bin 576 TL

Artan konut fiyatları ev sahibi olmak isteyenleri zorluyor. İstanbul'un uygun fiyatıyla öne çıkan bölgesi sizler için mercek altına alındı. Tapusor'un verilerine göre; Esenyurt'ta satılık metrekare değeri bin 576 TL olurken, kiralık metrekare değeri 6.6 TL oldu.

Kira dönüşü 238 ay

Yüksek prim potansiyelinin olduğu Esenyurt’un yatırım puanı yüzde 59 seviyesine ulaştı. Birçok konut projesinin bulunduğu bölgede kira dönüşü 238 ay olarak belirlendi.

 


Nuran IŞIK/Emlakkulisi.com
 


Geri Dön