18 / 04 / 2024

İşte Beyza Şekerci ve Engin Hepileri’nin Akatlar'daki evi!

İşte Beyza Şekerci ve Engin Hepileri’nin Akatlar'daki evi!

Beyza Şekerci ve Engin Hepileri’nin Akatlar Maya Sitesi’ndeki evindeyiz. İlk gördükleri anda içlerini ısıtan bu ferah ve aydınlık daireyi birlikte dekore ettiklerini anlatan çift, güzel hikayeleri ve esprili objeleri ile huzurlu ve konforlu bir sahne yara



Mayıs ayında evlenen oyuncu Beyza Şekerci ve Engin Hepileri’nin Akatlar’daki evlerinin zilini belki de Ağustos’un en sıcak günlerinden birinde çalıyoruz. Kapıda bizi ikisi birlikte güler yüzle karşılayıp içeri buyur ediyorlar. Tatilden yeni döndüklerini güneşten bronzlaşmış güzel tenleri hemen ele veriyor. “Alaçatı’dan geldik. Bizim için uzun denebilecek, aslında kelimenin tam anlamıyla leyleği havada gördüğümüz bir yaz geçirdik” diye anlatmaya başlıyor gözlerinin içi parlayarak Beyza Şekerci. Yoğun çalışmaya başlayan çifti şu sıralar evlerinde bulmayı başarabildiğimiz tek gün Pazar oldu. Gelir gelmez kış sezonunda Moda Sahne’de başlayacak olan yeni oyunu En Kısa Gecenin Rüyası’nın provalarında bulmuş kendini. “Maraton başladı malum. Ben televizyonda ikinci sezonuna giren Kara Ekmek için sette ya da Eylül’de İzmir’de turneye çıkacağım Katil Joe oyunu için provalarda oluyorum genelde,” diye belirtiyor Engin Hepileri de.


İşte Beyza Şekerci ve Engin Hepileri’nin Akatlar daki evi!


Evi hayal ettiğimiz gibi tasarladık

Sakinliği ile öne çıkan siteye tam bir yıl önce gelmişler. Çok ev bakmışlar ama ikisinin de yüzünü güldüren ve içini ısıtan tek daire ilk yapılan Maya Sitesi’ndeki bu ev olmuş. “Şehrin merkezinde olup bu kadar yeşillik içinde sessiz kalabilmesi bizi etkiledi. Kocaman ve güvenlikli bir site olması da önemliydi tabii,” diye anlatıyor Beyza Şekerci. Ama asıl etken içeri girdikleri anda ikisinin de burayla enerjilerinin tutması olmuş. Evde fazla tadilat işleri olmamış. Sadece duvarlar kum bejine boyanmış ve salondaki çok açık kahve parkeler koyu ceviz rengine sistre ve mat vernik uygulanarak dönüştürülmüş. Yavaş yavaş içinde yaşayarak evin eksiklerini görüp ve önceliklerini göz önünde tutarak tamamladıklarını söylüyorlar. 180 m2’lik daire, genişçe bir salon ve mutfağa eşlik eden üç yatak odası ve iki banyodan oluşuyor. “İkimiz de evde öyle uzun koridor istemiyorduk. Bu ev tasarımı ile tam hayal ettiğimiz gibi çıktı karşımıza,” diye anlatıyor Hepileri. İki kanatta yer alan balkonları sayesinde dairenin içinde harika bir esinti oluşuyor zaman zaman. Mutfağa açılan balkon çiçekleriyle rengarenk bir görüntüye sahip. “Çiçek bakımından Engin sorumlu. Bu işlerden gerçekten iyi anlıyor. Onun elinden her çiçek tutuyor,” diye belirtiyor Beyza Şekerci mutfakta çayları doldururken. Çiftin evde en büyük keyiflerinden biri de çay demlemekmiş. Çaydanlık hep sıcak ve sık sık çaylar tazeleniyor o gün kalabalık konuk olduğumuz bu evde. “Hal böyle olunca tatlı yapmak bana kalıyor,” diye belirtiyor Şekerci. Sonra da çok sevdiği ve herkesin beğendiği brownie tarifini paylaşıyor bizimle.


İşte Beyza Şekerci ve Engin Hepileri’nin Akatlar daki evi!


İkimiz de ev yaşantısını çok seviyoruz

Salonda kum beji duvarlara antrasit renk keten kumaşlar ve koyu masif ceviz ahşap ve krem lake mobilyalar dengeli eşlik etmiş. Evin en renkli mekanı ise ‘oyun odamız’ dedikleri bölüm olmuş. Burası onların geçmişlerine ve hobilerine dair sadece güzel ve özel anıları hatıra olarak görmek istedikleri bir oda olmuş. Aynı zamanda Hepileri’nin arkadaşları geldiğinde playstation oynanan yer de burası. Hemen yanında ‘kulis’ olarak adlandırdıkları oda yer almış. Hepileri eşi için buraya aynalı beyaz bir tuvalet masası almış ve kendi elleriyle monte etmiş. “Tabii çırak olarak kardeşim Barış’ı da yanında çalıştırdı,” diye anlatan Şekerci, “Bu yazı bol seyahat ederek ve yeni yerler keşfederek geçirdik .



Vatan 


Geri Dön