19 / 04 / 2024

İşte ev dekorasyonunda 2017 trendleri!

İşte ev dekorasyonunda 2017 trendleri!

İç mimarlar, moda dünyasının önce gelen isimleri ve trend uzmanları 2017 mobilya trendlerini açıkladı.İşte o yazı...



İç mimarlar, moda dünyasının önce gelen isimleri ve trend uzmanları 2017 mobilya trendlerini belirledi. Toprak renklerinin ağırlıkta olacağı 2017 evlerinde, sürpriz dekorasyonlar konuklarınızı şaşırtacak .


Mantar Duvar 


Daha çok notlarımızı asmak için kullandığımız mantar panolar duvarın kendisini oluşturacak. Evlere sıcaklık ve farklı bir doku katan mantar görünümü, ses yalıtımı da sağlayabiliyor. Hatta sehpa ya da masalarda da mantar dokusunu görmek mümkün olacak. 


Toprak tonları revaçta


2017 evlerinde sıcak ve rahat hava yaratan renkler ön planda olacak. Tuğla, kiremit renklerinin yanı sıra, pişmiş topraktan yapılan malzemeler de sıkça kullanılacak. Geçtiğimiz yıllarda moda olan beyaz ağırlıklı evlerin tahtı böylece sallanacak ve daha canlı evler yaratılacak. Özellikle tuğlalar, iç mekandaki bazı duvarların vazgeçilmez malzemesi olacak. 



Yatak başları değişiyor


Uzun zamandır kullanılan ahşap, demir, deri yatak başlıkları da yerini içi dolgulu kapitone dokulara bırakıyor. Genelde otellerde kullanılan elyaf dolgulu başlıklar, artık sizin de yatak odalarınızı süsleyecek ve rahatlık sağlayacak. Pastel tonlar, kadife kumaş ve düğmelerle tamamlanan yatak başınız, odanızın da havasını değiştirecek. 


Kaçma Köşeleri 


Hayatımızın büyük bir bölümünü ele geçiren teknolojiden kaçmak mümkün. Kaçma köşeleri ile kendimizi dinleyebilir, bilgisayar ve akıllı telefonlardan bir süre uzaklaşabiliriz. Kitap okumak ya da gündüz şekerlemesi yapmak ya da sadece uzanmak... Bu köşeler evlerimizin huzur köşesi olacak. 



Koyu tonları krallığı


Koyu maviler, baharat tonlu kırmızılar, limon yeşilleri ve özellikle evimize doğaya  getirecek olan koyu yeşil 2017'de sık sık karşımıza çıkacak tonlar. Koltuk veya minderlerin yanı sıra duvarlarda, aksesuarlarda dahi kullanabileceğimiz koyu yeşil adeta evlere nefes aldıracak.


Yüksek tavanlı evlerde okyanus mavisinin kullanılması da farklı bir hava yaratacak.Cesaretli olanları tercihi ise ilk bakışta kendine aşık edebilecek limon yeşili tonları olabilir. 


Vatan 


Geri Dön