19 / 04 / 2024

İşte yeni lansmana çıkan 4 konut projesi!

İşte yeni lansmana çıkan 4 konut projesi!

Eylül ayı itibariyle gaza basan inşaat firmaları, yeni projelerini görücüye çıkarıyor. Üst üste lanse edilen yeni projelerde yatırımcıyı cezbedecek kampanyalar hazırlanıyor. İşte son açıklanan projeler...



Konut sektörü adeta gaza bastı. Son zamanlara birbiri ardına lansmana çıkan konut projeleri, birbirinden avantajlı kampanyalarla konut hayali kuranları hedefliyor. 

YeniBirlik Gazetesi'nde yayımlanan haberde; son zamanlarda açıklanan projeler ve fırsatlar yer alıyor. 


1-) Makyol Santral'de avanttajlı fiyat


Makyol tarafından Behçeşehir-Esenyurt bölgesinde hayata geçirilen Makyol Santral projesi 5 blok olarak yükseliyor. 407 daireden meydana gelen projenin kaba inşaatı tamqamlandı. Projede teslimler 2019 yılının ilk çeyreğinde yapılacak.

 

Makyol Santral projesine daire fiyatları 319 bin TL'den başlıyor. Makyol Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Genel Müdürü Gürler Ünlü, "Makyol olarak tüm işlerimizde kazan-kazan anlayışı ile hareket ediyoruz. Bu projemizde de aynı anlayışla bölgedeki fiyatlarla kıyasladığımızda uygun fiyat politikası belirleyerek yatırımcılarımıza çok ciddi getiri fırsatı sunuyoruz" şeklinde konuştu.


Web: http://www.makyolsantral.com/

 

 

2-) Nivo Ataköy yüzde 50 prim hedefliyor


Cathay Group imzası ile hayata geçirilen Nivo Ataköy projesi yüzde 50 prim vaat ediyor. 175 milyon dolarlık karma proje Nivo Ataköy'de oknut fiyatları 490 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 500 bin TL'ye kadar ulaşıyor. 

 

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, "Projemiz, Ataköy’de çok kıymetli ve her geçen gün değerlenecek bir arazi üzerinde konumlanıyor. Projemizin bugünden itibaren iki yıllık süreçte en az yüzde 50 prim yapacağını düşünüyoruz" ifadelerinde bulundu.

 

Web:http://nivoatakoy.net/

 

3-) Ağaoğlu servet transferiyle kazandıracak


Ağaoğlu İnşaat geçtiğimiz günlerde düzenlediği lansmanla tanıttığı Çekmeköy Park projesini satışa çıkardı. Projede daire fiyatları 440 bin TL'den başlıyor.Projedeki metrekare fiyatı ise yaklaşık 7 bin 500 TL.

 

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Ben, bu arsayı 20 yıl önce aldım. Bugün bölgede böyle bir arsanın m2 fiyatı 2 bin doları geçmiş durumda. Çekmeköy Park projesinin bulunduğu lokasyonda böyle bir arsa da bulmak mümkün değil. Ben bu fiyata Ağaoğlu kalitesinde daire satıyorum. Üstelik yüzde 25 lansman indirimi ile daha da büyük bir fırsat sağlıyorum. Yani arsa fiyatına daire alacaklar. Oturacağınız daire de benden size hediye" açıklamasında bulundu.


Web: http://www.agaoglu.com.tr/

 

4-) Altın üçgende yüksek primi gözlüyor

Altın İnşaat tarafından Kocaeli Çayırova'da inşa edilen Cadde Alyans projesi 250 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor. 17 dönüm arazi üzerinde inşa edilecek proje 5 blok halinde tasarlandı. Projede 366 adet daire yer alıyor. 


lyans İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Cemal Ergün, "Nitelikli bir projeyle böylesine değer kazanan bir bölgenin tam kalbinde olup yeni bir yatırım fırsatı oluşturmak istedik ve Cadde Alyans'ı geliştirdik" dedi.


Web: http://www.caddealyans.com/


5-) Kira getirisi taksitin yarısını karşılayacak

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen İstmarina projesinde kalan son 139 daire için Ekim ayının sonuna kadar devam edecek kampanya başlatıldı. Projede daire fiyatları 547 bin TL'den başlıyor. 

 

Kartal'da yükselen İstmarina projesinde banka kredisi faizleri yüzde 0.99 olarak belirlendi. Projede ödemeler Ocak 2019'da başlıyor. 

 

Web: http://www.istmarina.com.tr/

 

 

Yeni konut projeleri için tıklayın

 


Geri Dön