29 / 03 / 2024

İstinye Park AVM'ye yeni restoranlar açılacak!

İstinye Park AVM'ye yeni restoranlar açılacak!

İstinye Park AVM'nin 'teras' bölümünde 5-6 ayrı restoran işletmecisi yan yana faaliyet yürütecek



İstinye Park AVM, son dönemin en popüler alışveriş merkezlerinin başında Sahipleri Zafer Kurşun ve Zafer Yndınm'a üç yıl önce Ekonomist tarafındanVerilen Yılın Girişimcisi Ödülü'nü kazandıran İstinye Park, Avrupa ve ABD'de de çok önemli ödüllerin sahibi oldu. İstinye Park'm bu başansımn altında iyi projelendirilmesinin yanı sıra, son derece dinamik yönetim anlayışının da payı büyük kuşkusuz.

Kuruluşunun dördüncü yılında olan İstinye Park'ta bugüne kadar fiziki yapılandırma noktasında önemli kararlara imza attı bu yönetim anlayışı. İlk etapta yalnız Türkiye'de değil, dünya genelinde de önemli bir yenilik olarak yorumlanan 'çarşı' kısmı büyütüldü. Dünyanın en önemli A Plus markaları Cadde bölübölümünde bir araya getirildi.
Şimdilerde İstinye Park AVM'de önemli bir fiziki çalışma daha yapılıyor. Öğrendiğimize göre Rainforest Cafe adı altında kuruluşundan bu yana faaliyet yürüten, gezenlerin Yağmur Ormanları canlandırması ve bahçe önündeki dev timsahı ile tanıdığı restoran kaldırılıyor.

Rainforest Cafe'nin bin 200 metrekare olan alanı ile daha önce kullanılmayan 500-600 metrekarelik 'teras' bölümü yeniden dizayn edilerek, restoran bölümü olarak değerlendirilecek. 5-6 ayrı restoran işletmecisi yan yana faaliyet yürütecek bu bölümde. Özellikle sigara yasağının gelmesi ile büyük önem kazanan teras bölümü de bu şekilde daha işlevsel hale getirilmiş olacak. Bu konuda aday işletmecilerle görüşmelerin sürdürüldüğü kaydediliyor.
Yönetim, aynca Uğur Market'in işlettiği 'çarşı' kısmındaki market mağazası için de yeni bir işletmeci arıyor. Uğur Market'in boşaltmasının ardından mağazanın bu kez bir ulusal zincire verilmesi planlanıyor.
Ekonomist


Geri Dön