25 / 04 / 2024

İstmarina AVM'de Murat Boz coşkusu!

İstmarina AVM'de Murat Boz coşkusu!

Moda, eğlence ve lezzetin Adalar manzarası eşliğinde sunulduğu İstMarina, dün akşam Türk pop müziğinin sevilen ismi Murat Boz’u ağırladı..



Kartal sahilde denize nazır konumda, açık alan ferahlığı ile kapalı alan konforunu bir arada sunan yeni nesil alışveriş merkezi İstMarina, açılış konserleri kapsamında Murat Boz’u ağırladı. Murat Boz’u izlemeye gelen on binlerce hayranı şarkılara coşkuyla eşlik etti. 

Konser öncesi heyecanını paylaşan Murat Boz, “Kartal’da Adalar manzaralı böyle güzel bir alışveriş merkezinde sevenlerimle bir araya geleceğim için çok heyecanlıyım. Sahneye çıkmak için sabırsızlanıyorum. Miami dönüşü ayağımın tozuyla İstMarina Alışveriş Merkezi’ne geldim. Bu özel projenin açılışında olmamızı sağlayan İstMarina Alışveriş Merkezi yatırımcısı DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İstmarina AVM de Murat Boz coşkusu!

Murat Boz, yeni albümünün repertuar aşamasında olduğunu söyleyerek “Son dönemde albüm çalışmalarımız hız kazandı. Albüm sürecinde çok titiz davranıyorum. Yeni albümde çok değerli isimlerle çalışıyorum. Albüm çıkış tarihi henüz belli değil fakat en az 6 aylık bir süreç öngörüyoruz” dedi.

 

İstMarina AVM hakkında


İstMarina AVM, Bağdat Caddesi ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ortasında değeri her gün artan Kartal sahilinde yer alıyor. Türkiye’nin içinden hızlı tren geçecek ilk Alışveriş ve Yaşam Merkezi İstMarina'da restoranlar ve önde gelen markalar yer alıyor. 70 bin metrekare kiralanabilir alana sahip, 3 kattan oluşan İstmarina AVM'de 2 bin araç kapasitesine sahip otopark alanı, çocuk oyun alanları ve daha birçok sosyal alan da bulunuyor. 200 bin metrekare alanda inşa edilen, yaklaşık 200 ticari alan bulanan AVM 250 Milyon Euro yatırım bedeline sahip.

 


Geri Dön