24 / 04 / 2024

İstmarina AVM açılış konserine Murat Boz geliyor!

İstmarina AVM açılış konserine Murat Boz geliyor!

Firma: DAP Yapı

Proje: İstmarina

İstmarina AVM 28 Mart 2018 tarihinde açıldı. İstmarina AVM'ye konser için Murat Boz geliyor. Peki İstmarina AVM nerede? Nasıl gidilir?



28 Mart 2018'de açılan İstmarina AVM'ye 20 Nisan Cuma günü açılış  konserleri kapsamında Murat Boz gelecek. 

 

DAP Yapı tarafından Kartal’da inşa edilen  İstmarina  AVM’nin kiralama ve yönetimini JLL Türkiye üstleniyor. İstMarina AVM açılış töreninde açıklamalar yapan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz; “DAP Holding olarak; ülkemize ve insanımıza değer katan yaşam alanları üretiyor; yaşam kalitesini olabilecek en iyi seviyeye taşıyabilmek, böylelikle ülke insanının refahına katkı sunmak için çalışıyoruz. İstMarina AVM de geleceğin yapılarını inşa eden DAP Yapı’nın Kartal’da 250 Milyon Euro gibi büyük bir yatırımla hayata geçirdiği çok değerli bir proje. İstmarina AVM, yalnızca alışveriş merkezi değil, bir sosyal yaşam alanı olacak. Havaalanının yanı başında, Türkiye’nin içinden hızlı tren geçen ilk alışveriş ve yaşam merkezi olarak hizmet verecek. Böylesine değerli bir projenin yatırımcısı olmaktan dolayı gururluyuz. Bu değerli yatırımın ülkemize ve tüm Türkiye vatandaşlarına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuşmuştu. 


AVM açılış günü etkinleri kapsamında; Su Altı Dünyası çocuk etkinlikleri ve Türkiye’nin ilk Dijital Akvaryum etkinliğinin yanı sıra caz grubu Brassolist  ve VR Boat & Photobooth etkinliği de yapıldı.


İstmarina AVM açılış konserine Murat Boz geliyor!


20 Nisan Cuma  günü saat 20:00'da İstmarina AVM açılış konserleri kapsamında Murat Boz sahne alacak. Kapı açılışı 18:45 olup konser ücretsizdir. 

 

İstmarina AVM açılış konserine Murat Boz geliyor!

 


İstmarina hakkında:

İstmarina projesi toplam 1.611 birimden meydana geliyor. İstanbul Kartal'da hayata geçirilen  İstmarina  projesinde 1+0'dan 5+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor. 


Dap Yapı imzası taşıyan İstmarina projesi 64 bin 502 metrekare arsa alanına sahip. İstmarina projesinde; otel, AVM, spor alanları, çocuk oyun alanları, özel hastane, özel okul, marina, kapalı otopark gibi olanaklar sunuluyor. 

 

 

Adres:  Yunus Mahallesi Sanayi Caddesi No:2 Kartal, İstanbul, Türkiye

 

Tel: 444 43 46
Web: http://www.istmarina.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön