26 / 04 / 2024

istanbul marina nerede nasıl gidilir

istanbul marina nerede nasıl gidilir

İstmarina AVM 28 Mart 2018 tarihinde açıldı. İstmarina AVM'ye konser için Murat Boz geliyor. Peki İstmarina AVM nerede? Nasıl gidilir?

Deniz İstanbul Yakuplu Marina nerede?

Deniz İstanbul Yakuplu projesinin Mercan Konakları etabı bugün satışa çıkıyor. Peki, Deniz İstanbul Yakuplu Marina nerede?

Deniz İstanbul Marina Evleri nerede?

Deniz İstanbul Marina'da toplam 87 tane villa yer alıyor. Teslimlerin 2016 yılında yapılacağı projede banka kredisiyle vade imkanı sağlanıyor. Peki Deniz İstanbul Marina Evleri nerede?

Tuzla Evora İstanbul Evleri nerede?

Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen Evora İstanbul'da 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Projede 60 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılıyor. Peki Tuzla Evora İstanbul Evleri nerede?

Evora İstanbul projesi nerede?

Peşinde yüzde 12 indirim uygulanan Evora İstanbul projesi Teknik Yapı imzası ile hayata geçiliyor. Projede İstanbul Anadolu Yakası'nda yükseliyor. Peki Evora İstanbul projesi nerede?

Kadıköy Concord İstanbul Evleri nerede?

11 bin 504 metrekare arsa üzerinde yükselen Concord İstanbul 'da 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Kadıköy Concord İstanbul Evleri nerede?

Kalyon Deniz İstanbul Evleri nerede?

Deniz İstanbul Kalyon'da teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor. Banka kredisine uygun olan proje daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor. Peki Kalyon Deniz İstanbul Evleri nerede?

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina Evleri nerede?

Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan Deniz İstanbul Marina'da banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Proje 8 etap halinde yükselen Deniz İstanbul'un etabı olarak tanıtılıyor. Peki Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina Evleri nerede?

Yakuplu Deniz İstanbul Marina satış ofisi!

Yakuplu Deniz İstanbul Marina satış ofisi telefon numarası 444 41 51 olarak belirlendi. Deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre yakınlıkta olan projede villa fiyatları 3 milyon TL'den başlangıç gösteriyor.

Keleşoğlu İnşaat Deniz İstanbul Marina Evleri!

Keleşoğlu İnşaat Deniz İstanbul Marina Evleri fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor. Banka kredisine uygun olan projede konutların büyüklükleri 553 metrekare ile 715 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Deniz İstanbul Marina Beylikdüzü ulaşım!

Deniz İstanbul Marina Beylikdüzü ulaşım bilgileri kapsamında proje, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Banka kredisine uygun olan proje Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina iletişim!

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede banka kredisi ile vade imkanı sunuluyor.

Deniz İstanbul Marina ödeme planı!

Deniz İstanbul Marina ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Deniz Otobüsü İskelesi'ne 7 kilometre mesafede inşa edilen projede fiyatlar 3 milyon TL'den başlangıç gösteriyor.

Yakuplu Deniz İstanbul Marina fiyatları!

Yakuplu Deniz İstanbul Marina fiyatları villaların konum ve alanlarına göre değişiyor. Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede nakit veya banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

istanbul marina nerede nasıl gidilir Haberi

istanbul marina nerede nasıl gidilir

28 Mart 2018'de açılan İstmarina AVM'ye 20 Nisan Cuma günü açılış  konserleri kapsamında Murat Boz gelecek. 

DAP Yapı tarafından Kartal’da inşa edilen İstMarina AVM’nin kiralama ve yönetimini JLL Türkiye üstleniyor. İstMarina AVM açılış töreninde açıklamalar yapan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz; “DAP Holding olarak; ülkemize ve insanımıza değer katan yaşam alanları üretiyor; yaşam kalitesini olabilecek en iyi seviyeye taşıyabilmek, böylelikle ülke insanının refahına katkı sunmak için çalışıyoruz. İstMarina AVM de geleceğin yapılarını inşa eden DAP Yapı’nın Kartal’da 250 Milyon Euro gibi büyük bir yatırımla hayata geçirdiği çok değerli bir proje. İstmarina AVM, yalnızca alışveriş merkezi değil, bir sosyal yaşam alanı olacak. Havaalanının yanı başında, Türkiye’nin içinden hızlı tren geçen ilk alışveriş ve yaşam merkezi olarak hizmet verecek. Böylesine değerli bir projenin yatırımcısı...