18 / 04 / 2024

Kalyon Deniz İstanbul Evleri nerede?

Kalyon Deniz İstanbul Evleri nerede?

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Deniz İstanbul

Deniz İstanbul Kalyon'da teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor. Banka kredisine uygun olan proje daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor. Peki Kalyon Deniz İstanbul Evleri nerede?



Deniz İstanbul Kalyon Evleri'nde dairelerin alanları 80 ile 167 metrekare arasında, villaların alanları ise 168 ile 385 metrekare arasında değişiyor. Proje  Keleşoğlu İnşaat  imzası ile yükseliyor. 


"Kalyon Deniz İstanbul Evleri nerede?" sorusuna İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü - Yakuplu yanıtını verebiliriz. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, ikiz dubleks, katlı villa ve müstakil villa gibi konut seçenekleri yer alıyor. 


Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği Deniz İstanbul Kalyon Konutları Taksim'e 30 kilometre, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.


Deniz İstanbul Kalyon Beylikdüzü'nde yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için banka kredisi kullanılabiliyor. Projede yüzde 50 peşinatta ise kalan kısım için 24 ay vade imkanı sağlanıyor. 


Yakuplu Deniz İstanbul Kalyon Evleri'nin ortak kullanım alanları; kumsal, açık ve kapalı yüzme havuzları, su sporları merkezi, mağaza, kafe-restoran, sosyal tesislerden oluşuyor. 


Kalyon Deniz İstanbul Evleri nerede?

Adres: Marmara Mahallesi, Ulusum Caddesi, No:4/1 Yakuplu- Beylikdüzü


Deniz İstanbul Kalyon iletişim bilgileri 

Telefon : 444 41 51

Web: http://www.kelesoglu.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön