19 / 04 / 2024

İstova'da ön talep toplanıyor!

İstova'da ön talep toplanıyor!

İstanbul Avrupa Yakası’nın en hızlı gelişen ve yüksek yatırım değeri taşıyan bölgeleri arasında yer alan Kağıthane’de Yamaç Yapı imzasıyla hayata geçirilen ‘İstova’ projesinde ön talep toplanıyor. 



Yamaç Yapı imzasıyla İstanbul’un en hızlı gelişen ve değer kazanan bölgesi Kağıthane’de 15’er katlı 4 blok halinde inşa edilen  ‘İstova’ projesinde ön talep toplanıyor. 

Kağıthane’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğine sahip olan ‘İstova’, 80 bin metrekare alan üzerinde 500 adet konut ve 55 adet ticari ünite ile toplam 555 bağımsız bölümden meydana geliyor. İstova'da 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1’e kadar geniş daire seçenekleri bulunuyor. 

İstova’da projesinde, yarı olimpik havuz, jakuziler, stres ve radyasyona karşı tuz odası, sauna, spa ve solarium odası, profesyonel eğitmenlerin olduğu spor salonu, pilates salonu, bilardo ve masa tenisi salonu, mini futbol sahası, çocuk oyun odası, parti odası, müzik odası, sinema salonu, toplantı odası, kafeteryalar, özel güvenlik ve karşılama lobisi, katlı kapalı otopark gibi ortak alanlar yer alıyor. 

İstova da ön talep toplanıyor!

Proje lokasyon olarak; Kağıthane metro istasyonuna 3 dakika, 3 katlı Büyük İstanbul Tüneline 2 dakika, E-80 Karayonula 5 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 8 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 12 dakika, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne 25 dakika, 3. Havalimanı’na 35 dakika, Atatürk Havalimanı’na 20 dakika, sabiha Gökçen Havalimanı’na 50 dakika, Vadi istanbul AVM 5 dakika, Belgrad Ormanı’na 5 dakika, Alibeyköy Kent Ormanına 5 dakika, Vialand Eğlence Merkezi’ne 10 dakika mesafede inşa ediliyor. İstova projesinde dairelerin metrekare fiyatları 5 bin 500 TL’den başlıyor. 

Web: http://istova.com


Geri Dön