28 / 03 / 2024

Sofa Loca Ankara'da ön talep toplanıyor!

Sofa Loca Ankara'da ön talep toplanıyor!

Firma: Baş Yapı-Solar Yapı-Emlak Konut GYO

Proje: Sofa Loca

Ankara Eskişehir yolu üzerinde yaşama geçirilen Sofa Loca projesi, Baş Yapı ve Solar Yapı ortaklığı, Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. Projede yer alan daireler için ön talep toplanıyor...



Konutların satış sürecine Kasım ayı içerisinde başlanması planlanan  Ankara  Sofa Loca projesi, 150 adet daire ve 6 adet ticari üniteden meydana geliyor. Konutkent’in karşısındaki arsa üzerinde konumlanıyor. 


Ankara'da, Başkent Üniversitesi Kampüsü’nün hemen yanında inşa edilen Sofa Loca projesinde yer alan daireler için ön talep toplanmaya başlandı. Proje, Emlak Konut GYO'nun Ankara'da hayata geçireceği ilk proje olma özelliğine sahip. 


Toplam 18 bin 228 metrekare alan üzerinde yükselen Ankara SofaLoca, Baş Yapı ve Solar Yapı ortaklığı, Emlak Konut GYO güvencesiyle yaşama geçiriliyor. Projenin yüzde 70'i yeşil alan için ayrıldı. 


Konutların; 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Emlak Konut Sofa Loca projesinde yer alan daireler 180 ile 270 metrekare arasında değişen alanlara sahip. 


Emlak Konut Ankara Sofa Loca'nın sosyal donatı alanları arasında; ; fitness, squash salonu, spor salonları, hamam, kapalı yüzme havuz, havuz başı kafeterya, 7/24 güvenlik ve her daireye kapalı otopark yer alıyor.


Sofa Loca Ankara iletişim

Web: http://sofaloca.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön