18 / 04 / 2024

ISVEA Sentimenti Serisi banyolara derinlik katıyor!

ISVEA Sentimenti Serisi banyolara derinlik katıyor!

Baharın gelişi, yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte doğada başlayan canlanma banyolardaki dekorasyonu da etkiliyor. ISVEA Sentimenti Serisi, banyolara derinlik katan, kullanışlı ve fonksiyonel çözümler sunuyor.



aharın gelişi, yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte doğada başlayan canlanma banyolardaki dekorasyonu da etkiliyor. ISVEA Sentimenti Serisi,  özellikle yazlık evlerini yenileme sürecinde olanlar için, banyolara derinlik katan, kullanışlı ve fonksiyonel çözümler sunuyor.

 

İtalya’nın vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde lider markası ISVEA, yazlık evlerini yenilemeye hazırlananlar için Sentimenti serisinde yer alan farklı ebatlardaki lavabo ve lavabo dolapları, asma monoblok lavabosu ve asma klozet seçeneği ile şık ve kullanışlı alternatifler sunuyor. 

 

İnce hatları ve kıvrımları ile zarif bir görünüme sahip olan Sentimenti, A’Design Award 2014’te ödüle layık görüldü. İnsan doğasında bulunan duyguların zıtlığından ilham alınan, bu nedenle yuvarlak ve keskin hatların bir arada bulunduğu tasarım, Nativita Design Studios imzası taşıyor. Farklı hacimlerdeki banyolar düşünülerek özel olarak tasarlanan Sentimenti, yumuşak hatları ile flat lavabo, oval formlu çanak lavabo ve asma klozet alternatifleri sayesinde banyolarda zarafet ve yalınlığı bir arada sunuyor.

 

Küçük alanlar için geniş çözümler

100 cm ile 45 cm arasında 4 farklı boyutta sunulan Sentimenti flat lavabolarla kullanılan lavabo dolapları, çekmeceli ve kapaklı bölmeleri ile geniş depolama alanı sağlıyor. Sentimenti asma monoblok lavabo ise 550x450x570 mm'lik ölçüleriyle küçük hacimli, dar banyolar için özel olarak üretiliyor.


Geri Dön