18 / 04 / 2024

Isvea, Türkiye'de hızlı büyüyor!

Isvea, Türkiye'de hızlı büyüyor!

İtalyan tasarım anlayışını Türkler ile buluşturan ECE Holding markası ISVEA, Bursa’ da ilk satış noktasını açarak Marmara Bölgesi’nde toplam 11 mağaza ile hizmet vermeye başladı.



Tasarımları, ürün kalitesi ve farklı fonksiyonel yaklaşımları ile İtalyan tarzını en iyi şekilde yansıtan banyo ürünleri markası ISVEA, Türkiye pazarına girdiği ilk yılda yeni satış noktaları ile hızlı büyümesini sürdürüyor.

 

Bursa'da İlk, Marmara Bölgesi’ndeki 11. Satış Noktası

Ödüllü tasarımları ile müşterilerine rahat ve keyifli bir banyo deneyimi yaşatarak en çok tercih edilen ve beğenilen banyo markası olmayı hedefleyen ISVEA, Bursa’da ilk satış noktasını açarak Marmara Bölgesi’nde toplam 11 mağaza ile geniş ürün yelpazesini tüketicilerle buluşturuyor.

 

Bursa’nın merkezinde yer alan 2.000 m2 mağaza,  5.000 m2 kapalı alan ve 5.000 m2 açık alan olmak üzere toplamda 12.000 metrekarelik bir alana sahip olan Biryılmaz Mağazası'ndaki yeni devasa satış noktasında ISVEA, vitrifiye seramik ve banyo dolaplarını sergiliyor.

 

Yeni satış noktaları ile Türkiye’de hızlı bir şekilde büyümeye devam edeceklerini belirten ISVEA Genel Müdür Yardımcısı Yakup Fırat, "Bursa’da Biryılmaz İnşaat ile ilk satış noktasında hizmet vermeye başladık. Hedefimiz İtalya'da pazar lideri olan markamızın Türkiye'de de en çok tercih edilen ve beğenilen banyo ürünleri markası olması. Bunun için satış noktalarımızın sayısını artırıp, tüketicilerimizle ürünlerimizi tanıştırmak istiyoruz" dedi.



Geri Dön