18 / 04 / 2024

Mitsubishi Electric Türkiye'de hızla büyüyor!

Mitsubishi Electric Türkiye'de hızla büyüyor!

Dünya genelinde 120 binden fazla çalışanı ile 42 ülkede faaliyet gösteren, 37 milyar doların üzerinde konsolide net satışa sahip dünya devi Mitsubishi Electric, öncelikli pazar olarak gördüğü Türkiye'de hızla büyüyor




 Dünya genelinde 120 binden fazla çalışanı ile 42 ülkede faaliyet gösteren, 37 milyar doların üzerinde konsolide net satışa sahip dünya devi Mitsubishi Electric, öncelikli pazar olarak gördüğü Türkiye'de hızla büyüyor. 2012 yılı sonunda Türkiye operasyonunu kuran Mitsubishi Electric,  Marmaray  projesinde ve Türksat 4A uydusunda kullanılan teknolojisiyle dikkat çekiyor. Genç bir nüfusa sahip Türkiye'de endüstrinin hızla büyüyeceğine ve bu noktada fabrika otomasyonuna ve enerji verimli teknolojilere olan ihtiyacın artacağına inanan Mitsubishi Electric, bu zorlu göreve adres olarak kendi teknolojisini gösteriyor. 

2012 yılı sonunda Türkiye operasyonunu kurduktan kısa bir süre sonra fabrika otomasyonu alanındaki distribütörü Genel Teknik Sistemler (GTS) ile birleşen ve 2014'te 10 yılı aşkın süredir Türldye'de klima distribütörü olan KlimaPlus'ı satın alan Mitsubishi Electric Türkiye'nin Başkanı Masahiro Fujisavva, "Geçtiğimiz yıl faaliyetlerimizi büyük ölçüde genişleterek güçlü bir büyüme sağladık. Hızla gelişen Türk endüstrisinin ileri teknoloji ile donatılmış fabrika otomasyonuna ve enerji verimli teknolojilere olan ihtiyacının artacağına inanıyoruz ve bu zorlu göreve adres olarak kendi teknolojimizi gösteriyoruz. Mitsubishi Electric Türkiye olarak, fabrika otomasyonu ve iklimlendirme sektörlerindeki faaliyetlerimizin yanı sıra iletişim uyduları, asansör, güç kaynakları ve ulaştırma bağlantılı altyapı işlerine de destek veriyoruz. Türkiye'de özellikle Marmaray'da ve Türksat 4A uydusunda kullanılan teknolojimiz ile tanınıyoruz. Bu projelere ek olarak pek çok farklı sektördeki fabrika otomasyonu faaliyetlerimiz, çok sayıda prestijli yapıda tercih edüen üTürkiye'ye değer katmak için çalışıyoruz' Mitsubishi Electric'in felsefesinin teknoloji ile toplumu zenginleştirmek olduğunu ifade eden Fujisavva, "Türkiye'de de yine bu felsefeyi takip edeceğiz. Mitsubishi Electric olarak Türkiye'de olmak, bizim için çok büyük bir fırsat ve bizi heyecanlandırıyor. Türkiye'ye değer katmak için çalışıyoruz." diyerek sözlerini tamamladı. Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri Genel Müdürü Şevket Saraçoğlu, fabrika otomasyonu ürünlerini Mitsubishi Electric Türkiye'de istihdam edilen Türk mühendislerin dizayn, projelendirme, yazılım ve devreye alma çalışmalarıyla birleştirerek Türk sanayisine yüksek kaliteli hizmet sunduklarını söyledi. 

Mitsubishi Electric Türkiye'nin iklimlendirme sektöründeki faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Mitsubishi Electric Türlciye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, "Bugüne kadar Türkiye'de önde gelen bankaların, otellerin, eğitim ve sağlık kurumlarının, terminallerin, iş merkezlerinin ve lüks konutların havasını değiştirdik ve değiştirmeye devam ediyoruz. Yüksek enerji verimliliğine, üstün performansa sahip, uzun ömürlü Mitsubishi Electric Klimalar ve mühendislik yaklaşımından taviz vermeyen kaliteli hizmetlerimiz ile bireysel ve kurumsal her türlü ihtiyaca ürün ve çözüm sunuyoruz." dedi. 



Hürses


Geri Dön